BAŞKAN FADILOĞLU KÜÇÜK YAZARLARI AĞIRLADI

KÜÇÜK YAZARLAR BAŞKAN FADILOĞLU’NA YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 Nezahat Kemal Akınal Ortaokulu Türkçe öğretmenlerinden Kemal Burhan Yuval tarafından oluşturulan küçük yazar kadrosunda yer alan öğrenciler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ederek röportaj yaptılar. Daha önceden hazırladıkları soruları tek tek Başkan Fadıloğlu’na soran öğrenciler, aldıkları cevapları not ettiler. Öğrenciler ile sohbet eden Başkan Fadıloğlu, soruları örneklerle cevaplandırarak geniş çapta bilgi verdi. Öğrencilere nasihatlerde de bulunan Başkan Fadıloğlu, çocuklardan bol bol kitap okumalarını ve araştırma yapmalarını istedi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, deneyimlerini paylaşarak hayatta en önemli şeyin doğru ve dürüst kalabilmek olduğunu söyledi. Öğrencilere doğru insan olabilmek için Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in hayatını (s.a.v) örnek almalarını isteyen Başkan Fadıloğlu, bu tür dini bilgileri araştırarak sürekli okumalarını dile getirdi. Pür dikkat anlatılanları dinleyen öğrenciler Başkan Fadıloğlu’na yoğun ilgi gösterdiler. Ziyaret sonunda Başkan Fadıloğlu, öğrencilere çeşitli hediye takdiminde bulundu.

 ÖĞRETMENLERDEN BAŞKAN FADILOĞLU’NA TEŞEKKÜR

 Başkan Fadıloğlu’nun öğrencileri ağırlamasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Türkçe Öğretmeni Kemal Burhan Yuval, “Okulumuzda kültürel bir faaliyet olarak yazar kadrosu oluşturduk. Bu oluşturduğumuz genç yazar kadrosuyla Gaziantep’in kültürünü araştıracağız. Her alanda yetiştireceğimiz genç yazarlarla Gaziantep’te belediye başkanlarımız, Başbakanımız ve hatta Cumhurbaşkanımız ile dahi röportaj yapmaya gideceğiz. Bu yazar kadromuz Gaziantep’in kaybolmaya yüz tutmuş kültürünü araştıracak. Sosyal alanda da birçok faaliyete ön ayak olacağız. Bu pırlanta gibi genç yavrularımızı yazarlığa alıştıracağız. Öğrencilerimiz ile röportaj yaparak onlara doğru bilgiler veren Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çocuklarımızla yakından ilgilenerek deneyimlerini paylaştı. Allah kendisinden razı olsun. Öğrencilerimiz belediye başkanımızla yüz yüze röportaj yapmaktan dolayı çok mutlu oldular. Bizler kırsal kesimden gelen insanlarız. Başkanımıza sorular sorarak cevaplarını almak bizleri onurlandırdı” dedi.

 “İLK KEZ BİR BELEDİYE BAŞKANI İLE RÖPORTAJ YAPTIK”

 Başkan Fadıloğlu ile röportaj yaparak merak ettikleri konuları öğrendiklerini dile getiren öğrenciler ise, “Belediye başkanımızla röportaj yapmaktan dolayı çok mutlu olduk. Bizleri iyi bir şekilde ağırlayıp sorularımızı cevaplandırdı. Bizlere nasihatlerde bulunarak başarının yolunu gösterdi. İlk defa bir belediye başkanıyla yan yana gelip röportaj yapıyoruz” diye konuştular.