BAŞKAN FADILOĞLU KURAN-I KERİM HEDİYE ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BİN 500 KURAN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

Ramazan ayı dolayısı ile sosyal tesisleri tek tek dolaşan Başkan Fadıloğlu burada kurs gören vatandaşlara ve çocuklara Kuran-ı Kerim hediye etti. Şu ana kadar Şehitkamil Belediyesine bağlı on ayrı sosyal tesisi ve aynı zamanda Şahinbey İlköğretim Okulunu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu yaklaşık Bin 500 Kuran-ı Kerim’i hediye etti.

 BİZİM İÇİN KUTSAL BİR HİZMET

 Nurtepe Aile Merkezi sorumlusu Eda Çiftçi; “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Ramazan ayında bize zaman ayırdı. Burada dar gelirli aileler çok istemelerine karşın Kuran-ı Kerim okuyamamaktan yakınıyorlardı. Alım güçlerinin zayıf olmasından dolayı alamıyorlardı. Başkanımız burada bu kutsal kitabı dağıtarak çok güzel bir hizmet etmiş oldu” dedi. 

Sosyal Tesislerde bulunan bayanlar ise; “ Bizlere daha önce de Kuran öğrenme kitapları dağıtılmıştı. Şimdi bazı arkadaşlarımız Kuran-ı Kerim’i öğrendi. Bizim için verilmiş en güzel hediye. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Sosyal tesislerdeki kursiyerlere Kuran-ı Kerim dağıtan Başkan Fadıloğlu; “ Kuran-ı Kerim’i ne kadar çok ve anlayarak okursak hayatın anlamını da o kadar iyi anlayabiliriz. Kendimize Kuran’ı Kerimi rehber olarak edinmeliyiz” dedi.