BAŞKAN FADILOĞLU KURBAN KESİM YERLERİNİ GEZDİ

Vatandaşın memnuniyeti açısından her türlü tedbirlerin alındığını belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan yardımcısı Murat Özgüler’le birlikte Belediyeye ait uzay çatılı pazar yerlerinde kurulan kurban kesim yerlerini gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.

Daha önce alınan tedbirlerin işleyişini yerinde görmek ve sıkıntı olup olmadığını anlamak için kesim yerlerini dolaştıklarını belirten Başkan Fadıloğlu; “Küçük ve büyükbaş hayvanların kesim işlemi için caraskal ve diğer konularda hazırlıklarımız yapılmış durumda. Bizim için önemli olan hijyen konusu. Bu konuda temizlik görevlisi arkadaşlarım başta olmak üzere birçok belediye personeli arkadaşımız vatandaşlarımıza yardımcı oluyorlar. Şehitkamilli vatandaşlarımızın sorunsuz bir kurban bayramı geçirmesi için tüm tedbirlerin alındığını vurguladı.”