BAŞKAN FADILOĞLU KÜSGET ESNAFINI ZİYARET ETTİ

ESNAF ZİYARETTEN MEMNUN

KÜSGET Sanayi Sitesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Kemal Güneş’i ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, kooperatif binasının ’hayırlı’ olması dileklerinde bulundu. Mustafa Kemal Güneş ve yönetim kurulu üyelerinin sorunlarını dinleyen Başkan Fadıloğlu, bir süre sohbet ederek çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Daha sonra Mustafa Kemal Güneş ile GESOB Başkanı Ömer Küsbeoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte sanayi sitesinde bulunan esnafları tek tek ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, esnafa Türk Bayrağı dağıttı. Esnafın sıkıntılarına kulak veren Başkan Fadıloğlu, en iyi hizmeti vermek için mücadele ettiklerini söyledi.

“BAŞKANIMIZ BELEDİYECİLİĞİN DIŞINDA PROJELER YAPTI”

Başkan Fadıloğlu’nun Gaziantep’e önemli hizmetlerde bulunduğunu belirten Mustafa Kemal Güneş, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, bugün özel olarak zaman ayırarak bizleri ziyaret etti. Daha sonra belediye başkanımızla birlikte tek tek esnaflarımızı gezerek sorunlarını dinledik. Ziyaret ettiğimiz esnaflarımıza da başkanımızla birlikte Türk Bayrağı hediye ettik. Başkanımıza bizlere zaman ayırdığı ve sorunlarımızı yerinde dinlediği için çok teşekkür ediyorum. Belediyeciliğin amacı insanların sosyal hayatlarını zenginleştirmek ve yol kaldırım yapmaktır. Asıl olan bunların dışında olanı yapabilmektir. Eskiden çöp konteynırlarımızı bizler satın alıyorduk. Kendisi geçen gün 750 adet bunun dağıtımını gerçekleştirdi. Her yer yem yeşil parklarımızın da bakımı yapılıyor. Bunun yanında belediye başkanımızın Gaziantep’e kazandırdığı kültür ve kongre merkezi belediyeciliği dışında kalan bir hizmettir” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ SÜREKLİ SAHADA ÇALIŞIYOR”

Şehitkamil Belediyesi’nin esnafın sorunlarıyla sürekli ilgilendiğini ifade eden Küsbeoğlu, “Esnafın yaşadığı sorun ve sıkıntıları çözmek amacıyla gece gündüz demeden çalışarak hizmet üreten Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nu takdir ediyoruz. Çalışmaları yerinde inceleyerek projelerin nitelikli olmasını sağlayan belediye başkanımız, makamında oturmak yerine sürekli arazide bulunmayı tercih ediyor. Bundan dolayı başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK” 

Esnafın daha iyi şartlarda hizmet verebilmesini sağlamak için ziyarette bulunduklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu ise, “Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin hizmet binasının hayırlı olmasını diliyorum. Binayı çok güzel revize etmişler. Allah hep birlikte hayırlı hizmet yapmayı nasip etsin. İmkanlarımız dahilinde gece gündüz demeden sahada olmaya gayret gösteriyoruz. Bugün esnaf kardeşlerimizle birlikte olmak istedik. Hemen hemen her sene kış ayından sonra Küçük Sanayi Sitesi’nde yolların bozulması gibi alt yapı şikayetleri var. Bunları giderebilmek için esnafımızı ziyaret ettik. İnşallah hava şartları müsait olur olmaz, her sene olduğu gibi yine buradaki eksikleri gidermeye gayret göstereceğiz. Bizim herhangi bir ayrım yapmamız söz konusu değil. Bu sanayi sitesi şunun sorumluluğunda demeden yönetim ile birlikte el ele vererek esnaf arkadaşlarımızın daha iyi şartlarda hizmet etmesini sağlayabilmek için faaliyetlerimizi devam ettireceğiz” ifadelerini kullandı.