BAŞKAN FADILOĞLU MAHALLE GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

VATANDAŞLARIMIZIN FİKİRLERİ VE DÜŞÜNCELERİ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla hizmeti vatandaşın ayağına götüren Başkan Fadıloğlu, Özgürlük Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu. Özgürlük Sosyal Tesisleri civarında bankta oturan mahalle sakinlerinin yanına giden Fadıloğlu, vatandaşlarla uzun süre sohbet etti. Vatandaşların taleplerine kulak veren Başkan Fadıloğlu, akıllarına takılan soru işaretlerinin yanıtını vererek vatandaşları bazı konularda aydınlattı. Vatandaşlarla samimi diyalog kuran ve sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Fadıloğlu'nun çalışmalarını takdir ettiklerini dile getiren mahalle sakinleri,"Başkanın vatandaşı ziyaret etmesi güzel. Bu ziyarette bizi bazı konuları aydınlığa kavuşturdu. Halk ile iç içe olması çok güzel. Başkanımız temiz ve güzel çalışıyor. Biz başkanımızdan memnunuz" dediler.

SORUNLARIN YERİNDE İNCELENMESİ ÇÖZÜMÜ KOLAYLAŞTIRIYOR

Özgürlük Mahallesi Muhtarı Ali Ertürk, Başkan Fadıloğlu'nun bu tür sürpriz ziyaretleri zaman zaman gerçekleştirdiğini hatırlattı. Bu durumun mahalle sakinlerini mutlu ettiğini sözlerine ekleyen Muhtar Ertürk,"Belediye Başkanımız ara sıra bize böyle sürpriz ziyaretlerde bulunuyor. Vatandaşlarımızın ve mahallemizin eksikliklerini dile getiriyoruz. Başkanımızın çalışmalarından memnunuz. İstediğimiz zaman ulaşabiliyoruz kendisine. Mahalle sakinleri olarak bu sürpriz ziyaretlerden de memnunuz. Bu ziyaret şekli vatandaşın tamda istediği bir ziyaret şekli. Başkanın vatandaşla birebir görüşmesi oldukça önemli" diye konuştu.