BAŞKAN FADILOĞLU MAHALLE SAKİNLERİ İLE BULUŞTU

BAŞKAN FADILOĞLU ÇOCUKLARA OYUNCAK DAĞITTI

Her fırsatta vatandaş ile iç içe olmayı ihmal etmeyen ve onlardan biri olduğunu yaptığı ziyaretlerle kanıtlayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu rutin olarak yaptığı mahalle gezilerine devam ediyor. Dülük  Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu mahalle sakinlerinin ısrarları üzerine kahvehanede bir süre vatandaşlarla vakit geçirdi. Yapılan çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi veren Başkan Fadıloğlu yapılması gerekenler konusunda da vatandaşların fikrini aldı. Kahvehaneden ayrılan Başkan Fadıloğlu, çocuklara ise çeşitli oyuncak dağıttı.

BAŞKANIMIZIN İLGİSİNE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Başkan Fadıloğlu’nu görmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Düllük Mahalle sakinleri; “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, mahalle gezilerini aralıksız sürdürüyor. Bugünde Dülük Mahallemizi ziyaret etti. Başkanımız bizimle tek tek ilgilendi, sıkıntılarımızı dinledi ve çözüm konusunda ellerinden ne geliyorsa yapacaklarını söyledi. Zaten Şehitkamil Belediyesi tarafından Mahallemize hizmet geliyor. Bunun içinde başta Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu olmak üzere tüm Belediye çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.