BAŞKAN FADILOĞLU MİLLETVEKİLLERİNE HİZMETLERİNİ ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun toplantı salonunda gerçekleşen brifinge milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, Derya Bakbak ve Ali Şahin ile Ak Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer katıldı.

VEKİLLERDEN TAM NOT
Başkan Fadıloğlu, slayt gösterisiyle hizmetlerini anlatırken, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi, 30 ayda 30 sosyal tesis gibi projeleri yaparak hizmete sunduklarını, olimpik yüzme havuzu başta olmak üzere çok sayıda yatırımının inşaatının ise sürdüğünü belirtti.

BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Toplantıyı değerlendiren Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer ise, “Şehitkamil Belediyesi ve başkanımız Rıdvan Bey ile ekibinin çalışmalarını yakından izliyoruz. Gerçekten güzel şeyler yapılıyor. Özellikle Kültür ve Kongre Merkezi, Gaziantep’in ihtiyaç duyduğu önemli bir eksikliği giderdi. Şehitkamil’in kentsel dönüşümle ilgili planlarının da tamamlanmasıyla daha güzel bir ilçe hüviyetine kavuşacağına inanıyoruz. Çalışmalarından dolayı başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.