BAŞKAN FADILOĞLU MUHTAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Özel bir işletmeye ait bin kişilik salonda gerçekleşen sunuma; Ak Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Ak Parti Şehitkamil İlçe Başkanı Cuma Güzel, Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferah Aksoy, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Yılmaz, Mahalle ve Köy Muhtarlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Fadıloğlu hazırladığı slayt sunumuyla hem geçen dönemin değerlendirmesini yaptı hem de gelecekteki projeleri hakkında bilgi verdi.

İstihdam Öncelikli Konu

Özellikle dört büyük proje üzerinde duran Başkan Fadıloğlu; “Şehitkamil Kültür Merkezi (ŞKM) Gaziantep’i etkinlik takvimlerinde önplana çıkartırken aynı zamanda istihdama yapacağı katkılarla da ekonomik yapımızı güçlendirecektir” dedi.

Başkan Fadıloğlu, sadece kendi dönemlerinde değil uzun yıllar hizmet verebilecek yerlere imza atmak için nitelikli yapılara öncelik verdiklerini, söyledi.

Her Bölgeye Eşit Hizmet

Hizmette çok yönlülüğü vurgulayan Başkan Fadıloğlu, ilçede ayrım yapmak sızın her bölgeye eşit ve kaliteli hizmet götürmeye çalıştıklarını belirtti. Başkan Fadıloğlu; “Bugün kırsal bölgelerde kullandığımız malzemeyle imarlı bölgede kullanılan malzeme arasında hiçbir fark yoktur. Hatta bazı kırsal kesimlerde kullanılan malzeme kalitesi imarlı bölgeleri geçmektedir. Her bölgenin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretmeye çalışıyoruz. Hizmetlerimize yön verirken vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyoruz” şeklinde konuştu.

Asfalt Çalışması İçin Her Şey Hazır

Şehrin bu aralar bir şantiyeye döndüğünü vurgulayan Başkan Fadıloğlu asfaltlama konusunda ise; “Sıfır asfalt dökmek için tüm çalışmalarımızı tamamladık. Ancak çeşitli kurumlarca yapılan kazı işlemlerinden dolayı şehir şuanda çok yorgun, Bundan dolayı kazıların bitmesini bekliyoruz. Kurumların işleri bitince sağlam bir asfaltlama çalışması başlatacağız” dedi.

Eğitimde Çok Yönlü Projeler

Eğitim ve sosyal belediyecilik konularına da değinen Başkan Fadıloğlu; “Sosyal tesislerde oluşturulan Anne Çocuk Merkezleri, Etüt Eğitim Merkezleri, ve STK’lar aracılığıyla hayata geçirdiğimiz eğitim projeleri sayesinde çok yönlü bir eğitim programı uyguluyoruz” diye konuştu.

Muhtarlarla Akşam Yemeği

Slayt sunumunun ardından programa katılan tüm muhtar ve vatandaşlara teşekkür eden Başkan Fadıloğlu, projelerine verdikleri destekten ötürü onlara teşekkür etti. Daha sonra programa katılan muhtarlar ile akşam yemeğinde biraraya gelen Başkan Fadıloğlu, masaları dolaşarak onlarla sohbette bulundu.