BAŞKAN FADILOĞLU MUHTARLARA BİRLİK ÇAĞRISINDA BULUNDU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Kültür Merkezi (ŞKM) Toplantı Salonu'nda düzenlenen programa Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Başkan Yardımcıları Murat Özgüler, Abdulcebbar Özkara, Oktay Yalçın, Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Ökkeş Titiz, Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın, mahalle, köy ve orman köy muhtarları katıldı.

Başkan Fadıloğlu; “Hepimiz Hizmet İçin Buradayız”

Programda bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Yapacağımız her işte sizlerle beraber olursak daha düzgün planlamalar çıkacaktır. Bir muhtar arkadaşımın mahallesiyle ilgili sorunu görüştük ve olaylara kağıt üzerinden bakmadan yerinde inceleme yaptık. Ortaya daha güzel sonuçlar çıktı. Muhtar arkadaşımla beraber yerinde değerlendirme yaptık. Seri şekilde mahallenin hem eğitim yönü, hem cami ile ilgili olarak ihtiyaç meselesi, hem de anaokulu ile ilgili olan meselesi bir kalemde çözülmüş oldu. Tabi bu karşılıklı diyalog çerçevesinde olur. Burada birbirimize karşı bir mesafemiz söz konusu olmaz. Hepimiz hizmet için buradayız. Sizlerde, bizlerde bu millete hizmet etmek adına çok çetin seçimlerden geçerek geldik buraya. Seçim esnasında mücadele ediyorsak, ondan sonraki süreçte hizmet için daha fazla mücadele etmemiz gerekmektedir. Her şey istenildiği anda olmayabilir. Çünkü, belirli bir plan program dahilinde gerçekleşmesi gerekiyor. İmkanlar söz konusu" diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu; “Milletin Hizmetkarı Olmaya Geldik”

Mahallesinde sorun olan muhtarların kendisini aradığını ifade eden Başkan Fadıloğlu, muhtarla birlikte mahalledeki sorunu seri şekilde çözdüklerini anlattı. Sorunların çözümü noktasında ortak aklın önemine değinen Başkan Fadıloğlu, "Muhtarlarımız ve bizler buraya hizmet etmek için geldik. Milletin hizmetkarı olmaya geldik. Millete efendilik yapmaya değil. Görev süresi içinde millete en iyi nasıl hizmet götürürüz düşüncesiyle çalıştık. Ortak akılla hareket etmek için muhtarlarımızla sürekli bir araya geleceğiz. Birlikte el ele vererek daha kaliteli hizmetleri seri şekilde vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Amacımız vatandaşımızın rahat etmesini sağlamaktır. Muhtarlarımızdan da fikir alarak daha önceleri çok sayıda sosyal tesis yaptık. Şuanda bölgede acil sosyal tesise ihtiyaç kalmadı. Bu mantıkla ihtiyaçları muhtarlarımızla bundan sonrada belirlemeye devam edeceğiz. İmkanlar doğrultusunda yapılması gereken hizmetleri yerine getireceğiz" ifadelerini kullandı.

Başkan Fadıloğlu, konuşmasının ardından muhtarlara yapılan çalışmalar hakkında sunum yaparak bilgi verdi. Sunumun ardından Başkan Fadıloğlu, muhtarların sorunlarını dinledi.