BAŞKAN FADILOĞLU MUHTARLARA ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“HİZMET ALMAYA DEĞİL, EN İYİ HİZMETİ VERMK İÇİN GÖREVE GELDİK”

Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde (ŞKM) düzenlenen toplantıya Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Muhtarlar Dernek Başkanı İbrahim Halil Kargın, Şehitkamil ilçesinde görev yapan mahalle ve köy muhtarları katıldı. Katılımın yoğun olduğu programda Başkan Fadıloğlu, mahalle ve köy muhtarlarına görsel sunum eşliğinde tamamlanan ve devam eden projelerini tanıttı. Şehitkamil Belediyesi tarafından Şirinevler Mahallesi’nde yapımı tamamlanan 1+1 konutların dar gelirli ailelerin hayatını değiştirdiğini söyleyen Başkan Fadıloğlu, konutlarla birlikte insanların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla konutlara ilave olarak aile merkezi, oyun alanları ve otoparklarda yaptırdıklarını belirtti. Konutlarda yaşayan aileleri zaman zaman ziyaret ettiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, vatandaşların dairelerden ve sosyal donatı alanlarından çok memnun olduğunu ifade etti. Kendi enerjisini üreten tek belediye olmanın gururunu yaşadıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini arttırmak amacıyla göreve geldiğimiz günden bu yana ekip arkadaşlarımızla birlikte ilçemizde çok sıkı çalışmalar yapıyoruz. Dar gelirli ailelerin temiz, kaliteli ve sosyal donatısı olan konutlarda yaşamalarını sağlamak adına 1+1 daireler yaptık. Yaptığımız evler normal 1+1 dairelerden çok farklı olmakla beraber daha geniş ve kullanışlı. İlklere imza atan belediyemiz Dülük’e kurduğu güneş panelleri ile kendi enerjisini üretiyor. Dülük Tabiat Parkı ile birçok alan bu güneş panellerinde üretilen elektrikten enerji alıyor. Vatandaşlarımızdan alınan kaynakları heba etmemek için bunlara benzer birçok proje hayata geçirdik. Bizler vatandaşımızın hizmetkarıyız. Bu makamlara hizmet almaya değil en iyi hizmeti vermeye geldik. İnşallah bundan sonraki süreçte de ekip arkadaşlarımızla birlikte ilklere imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ TÜRKİYE’NİN DE GURURU HALİNE GELDİ”

Başkan Fadıloğlu konuşmasının ardından muhtarlarla görüş alışverişinde bulundu. Hizmetleri aksatmadan vatandaşlara ulaştırmak amacıyla muhtarların fikir ve düşüncelerini dinleyen Başkan Fadıloğlu, daha sonra soruları cevaplandırdı. Toplantıdan sonra muhtarlar Türkiye’nin en büyük Biyolojik Göleti’nde gezdirildi.

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını aktaran muhtarlar ise, “Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar vatandaşlarımızı olduğu gibi biz muhtarları da çok memnun etmektedir. Önemli projeleri hayata geçiren Şehitkamil Belediyesi Gaziantep’in olduğu gibi Türkiye’nin de gururu haline geldi. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, göreve geldiği günden bu yana yaptığı çalışmaları bizlere anlatarak bir sunum gerçekleştirdi. İlçemizdeki değişiklikleri gördükçe başkanımızı ve ekip arkadaşlarını takdir ettik. Geçmişte asfalt ile ilgili çok sık şikayetler geliyordu. Şuanda ise belediyemizin yollara döktüğü sıfır asfalt sayesinde vatandaşlar teşekkür ediyor. Çalışmalarından dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.