BAŞKAN FADILOĞLU MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Gaziantep'in merkez ilçe Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın ile köy ve mahalle muhtarları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nu makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu, muhtarların belediyenin eli kolu gözü olduğunu söyledi. Sahada ne olup bittiğini muhtarlardan öğrendiklerini ifade eden Fadıloğlu, "Her sokağa yetişme şansımız yok. Muhtarlarımız vasıtasıyla bunları öğreniyoruz" dedi. Ellerinden geldiğince hizmet ettiklerini anlatan Fadıloğlu, "Her şeyi dört dörtlük yapıyoruz diye bir iddiamız yoktur. Eksiklerimiz var. Çünkü şehir çok hızlı büyüyor. Yeni nüfus geliyor ve yeni ihtiyaçlar doğuyor.

Tabi bu kadar geniş nüfusa hitap etmekte zorlanıyoruz. Mevcut finansal ve eleman imkanlarımız bu konuda tam yeterli değil. Buna rağmen hiçbir şekilde bu bizim sorumluluğumuzda değil deyip kenarda beklemiyoruz. Elimizden geldiğince muhtarlarımızla koordineli bir şekilde hizmetlerimizi götürmeye gayret ediyoruz" dedi.

Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın ise konuşmasında, "Köy ve mahalle muhtarları olarak Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'nun yaptığı hizmetleri ve bize gösterdiği sıcak dostluğu sevgiyi ilgiye karşılık kendilerini ziyarette bulunduk. Belediye yetkililerine telefon açıp sorunlarımızı bildirdiğimizde anında müdahale ediyorlar. Temizlik hizmetleri, yollar olsun, eksiksiz bir şekilde yapılıyor. Bundan sonra daha çok gayret gösterileceğini düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Muhtarlar da yaptıkları açıklamada, "Başkanımızdan çok memnunuz. Cumhuriyet tarihinde görmediğimiz hizmetleri gördük. Yolumuz, suyumuz, okulumuz her türlü hizmeti alıyoruz. İhtiyacımız yoktur desek yeridir. Bize sorunlarımızı söyletmeden kendileri yapıyor" ifadelerini kullandı.
Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Muhtarlar Derneği Başkanı İbrahim Halil Kargın, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na günün anısına hediye takdim etti.