BAŞKAN FADILOĞLU'NA GÖR-BİR BAŞKANINDAN PLAKET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi'nde gerçekleşen ziyarette; Gör-Bir Başkanı Mehmet Aysel; Hem başkanımıza SODES desteğiyle yürütülen "Üreten Eller Projesi" hakkında bilgi vermek hem de yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istediklerini belirtti.


SODES kapsamındaki "Üreten Eller Projesi" için Kırkayak Parkı'nda açılan serginin çok önemli olduğunu belirten Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; "Öncellikle şunu belirtmek isterim ki bu ziyaret beni çok mutlu etti. İmkanlar eşitlendiğinde engelli yurttaşlarımızın neler yapabileceklerini bir kez daha gördük. Bu gibi projelerin her zaman yanındayız. Bizler de özellikle ilçe planlaması, çevre düzenlemesi ve kent mobilyalarının dizaynında; engellilerimizi düşünerek hareket ediyoruz" dedi.


Yakında hizmete girecek Engelliler Parkı'na da değinen Başkan Fadıloğlu; "Engelli vatandaşlarımızın spor yapıp dinlenmelerine imkan sağlayan; çocuklarımızın diledikleri gibi ve güven içinde oynayabilecekleri alanlar bulunan Parkımızı çok yakında hizmete açacağız” diye konuştu.

Ziyaret sonunda Gör-Bir Başkanı Mehmet Aysel, Başkan Fadıloğlu'na Plaket takdim etti.