BAŞKAN FADILOĞLU'NA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN ANLAMLI ZİYARET

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesindeki ziyarete, Gaziantep Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır ve Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Bayındır: “Terör Son Kozunu oynuyor”

Ziyarette duygulu anlar yaşayan Gaziantep Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır; “Bugünlerde terör son kozunu oynuyor ama bizleri yıldıramayacaklar. Bizler vatandaşıyla, emniyet güçleriyle devletiyle birlik beraberlik içindeyiz. Atalarımız Kurtuluş Savaşı’nı verdiği mücadele ile kazandı bizlerde aynı mücadeleyi vereceğiz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizlere verdiği destekten dolayı Şehit aileleri adına teşekkürlerimi sunmak istiyorum.” dedi.

Başkan Fadıloğlu: “Şehit Aileleri Bizlere Emanettir”

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, insanlarımızın huzur ve barış içinde; geleceğe güvenle bakabilmeleri ve devletimizin bekası için; canlarını siper eden şehitlerimize çok şey borçlu olduğumuzu belirtti. Başkan Fadıloğlu sözlerine şöyle devam etti; “Geride bıraktıkları aileleri, onarın bizlere emanetleridir. Şehit Ailelerimizin ziyareti bizlere en büyük hediyedir. Bizler makamlarımızın ötesinde birer memleket evladı olarak, şehitlerimizin emanetlerine her zaman sahip çıkacağız.

Başkan Fadıloğlu, son dönemlerde ülkemiz üzerinde oynan oyunlar olduğunu söyleyerek; “Bizler şuana kadar nasıl birlik beraberlik içinde mücadele ettiysek yine aynı şekilde mücadelemize devam edeceğiz. Bundan sonraki çalışmalarında da Şehit aileleri Derneği’nin yanında olacağız.” dedi.
Yapılan açıklamaların ardından, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hamza Bayındır, yaptığı çalışmalardan dolayı, Başkan Fadıloğlu’na bir plaket sundu.