BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN 1 MAYIS KUTLAMASI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
1 Mayıslar, dünyanın hangi yöresinde, hangi dinden, hangi dilden, hangi ırktan, hangi renkten olursa olsun, ayırım gözetmeden hepimizin sevgide, saygıda, tasada ve kıvançta birlikte olduğumuzun teyit edildiği günlerdir.”dedi.
Başkan Fadıloğlu; “ Toplumsal ilerlemenin ilk şartı, insanların rahat, huzurlu ve geleceğe güvenle baktıkları bir ortamda yaşamalarıdır. Bu ortamın sağlanmasında bizlere büyük görevler düşüyor. İşçi hakları ve yaşam standartları konusunda sürdürülebilir gelişmeleri hedefliyoruz. Biliyoruz ki bu gelişmeler sağlandıkça, Ülkemiz ve şehrimizin de gelişim süreci hızlanacaktır.”diye konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Belediye olarak hizmetlerin sunumunda benimsediğimiz, Karşılıklı güven ve hakların gözetilmesi esasına dayanan çalışma sistemi, verimli hizmetler olarak halkımıza dönüyor. Bizler yolumuza, daima bu çerçevede devam edeceğiz.
Ülkemiz için çalışan, üreten ve emeklerini esirgemeyen tüm halkımızın Emek ve Dayanışma günü olan 1 Mayısı en samimi duygularımla kutluyorum” dedi.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI
M.RIDVAN FADILOĞLU
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE ÇİFTE GURUR
BAŞKAN YILMAZ’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİANTEP BASKETBOL’A DESTEK DAVETİ
KARŞIYAKA GENÇLİK KÜTÜPHANESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZ KESMİYOR
BAŞKAN YILMAZ ŞEHİTKAMİL’İN OTAĞINDA MİSAFİRLERİNİ AĞIRLADI
ŞEHİTKAMİL’DEN ARKEOLOJİ ÖĞRENCİLERİNE GÖBEKLİTEPE ZİYARETİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN SELİMİYE VE MEVLANA MAHALLELERİNE ZİYARET
BAŞKAN YILMAZ’DAN MEVLİD KANDİLİ MESAJI
ŞEKABEL BAKLAVA ŞEHİTKAMİL’İN DÖRT BİR YANINA YAYILIYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN GAZİKENT’E SPOR VE SOSYAL KOMPLEKS MÜJDESİ