BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN 1 MAYIS KUTLAMASI
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
1 Mayıslar, dünyanın hangi yöresinde, hangi dinden, hangi dilden, hangi ırktan, hangi renkten olursa olsun, ayırım gözetmeden hepimizin sevgide, saygıda, tasada ve kıvançta birlikte olduğumuzun teyit edildiği günlerdir.”dedi.
Başkan Fadıloğlu; “ Toplumsal ilerlemenin ilk şartı, insanların rahat, huzurlu ve geleceğe güvenle baktıkları bir ortamda yaşamalarıdır. Bu ortamın sağlanmasında bizlere büyük görevler düşüyor. İşçi hakları ve yaşam standartları konusunda sürdürülebilir gelişmeleri hedefliyoruz. Biliyoruz ki bu gelişmeler sağlandıkça, Ülkemiz ve şehrimizin de gelişim süreci hızlanacaktır.”diye konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu; “Belediye olarak hizmetlerin sunumunda benimsediğimiz, Karşılıklı güven ve hakların gözetilmesi esasına dayanan çalışma sistemi, verimli hizmetler olarak halkımıza dönüyor. Bizler yolumuza, daima bu çerçevede devam edeceğiz.
Ülkemiz için çalışan, üreten ve emeklerini esirgemeyen tüm halkımızın Emek ve Dayanışma günü olan 1 Mayısı en samimi duygularımla kutluyorum” dedi.
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI
M.RIDVAN FADILOĞLU
Haberler
ŞEHİTKAMİL SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI
ŞEHİTKAMİL’DE HAYAT AKSAMADI
ŞEHİTKAMİL’DE KARLA MÜCADELE SEFERBERLİĞİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN YENİ YIL MESAJI
ŞEHİTKAMİL’DE KAR HAZIRLIKLARI TAMAMLANDIBAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE 3 AYRI DESTEK
ŞEHİTKAMİL’DE KAR SEFERBERLİĞİ
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NDEN GAZİANTEP TARİHİNE KALICI ESER
AK PARTİ GENEL SEKRETERİ İNAN'DAN YILMAZ’A ZİYARET
ŞEHİTKAMİL’DEN KURTULUŞ RUHUNA YAKIŞIR DESTANSI GECE