BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN BASIN MENSUPLARINA DÖRT DÖRTLÜK KUTLAMA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Güzel bir ortamda gerçekleşen buluşmada, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman, Anadolu Basın Birliği Başkanı İsmet Atar, Güney İlleri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Atalar, , Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanı Rıfat Zor, Şehitkamil Belediye, Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Gazete ve Televizyon temsilcileri katıldı.

Ağaç gölgesinde kurulmuş masalarda hem kahvaltı yapan hem de Başkan Fadıloğlu ile sohbet eden Basın Mensupları yoğun geçirilen günlerin stresini atma fırsatı buldu.

Başkan Fadıloğlu “Hepimizin Ortak Amacı Halka Hizmet”

Hepimizin ortak bir amaç çevresinde buluştuğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Aslında Basın Bayramımız 24 Temmuz fakat o gün diğer kutlama ve etkinlikler olduğu için biz bugünden basınımızla bir araya gelmeyi uygun gördük. Bizlerin görevi hizmet üretmek sizlerden isteğimiz ise yapılanları objektif bir şekilde değerlendirip, gerektiğinde yapıcı eleştirilerde bulunmanız” diye konuştu.

Başkan Kocaman; “Basınımızın Sorunlarına Duyarsız Kalmayan Şehitkamil Belediyesine Teşekkür Ediyorum”

Kahvaltıda söz alan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman; “Bugün burada basın mensubu arkadaşlarımız ve başkanımızla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Basınımızın genel ve gündelik sorunlarına karşı duyarsız kalmayan Şehitkamil Belediyesine ve onun değerli başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na samimiyetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayın başkanın başarılı hizmetlerini yakından takip ediyorum ve takdir ediyorum”dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Fadıloğlu, kahvaltıya katılan basın mensuplarına teşekkürlerini sunarak onlar için hazırladıkları hediyeleri takdim etti. Ve Basın temsilcileri ile günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

BASIN ŞEHİDİ KEMAL BAĞCI’YA ZİYARET

Dülükbaba’daki kahvaltının ardından 13 yıl önce bugün kaybettiğimiz basın şehidi Kemal Bağcıyı kabri başında ziyaret eden başkan Fadıloğlu ve beraberindeki heyet burada Bağcı’nın yakınlarına başsağlığı dileyerek onlarla bir süre sohbet etti.

Başkan Fadıloğlu “Kemal Bağcı’nın Şahsında Tüm Basın Şehitlerimizi Anıyoruz”

Başkan Fadıloğlu burada yaptığı açıklamada; “tam 13 yıl önce bugün, görevi başında hayatını kaybeden Kemal Bağcı’nın şahsında tüm basın şehitlerimize Allahtan Rahmet diliyorum. Bugün burada Kemal Bağcı’nın evlatlarını gördüm ve şunu söylemek istiyorum ki; vatana millete hayırlı çocuklar yetiştirmiş. Bizler de şehidimizin emaneti olan ailesinin her zaman yanında olacağız. Yine son günlerde artan terör olaylarından dolayı şehit düşen evlatlarımızı da asla unutmayacağımızı bir kez daha belirtmek istiyorum” dedi


Başkan Kocaman; “Her Haberi Her Yorumu Yaparken Çok Dikkatli Olmalıyız”

Her canlının birgün mutlak ölümü tadacağını belirten Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Abdullah Sabri Kocaman ise; “Kemal Bağcı arkadaşımız gerçekten idealist ve onurlu bir gazeteciydi. Mesleğini yaparken kaybettik onu, bugün burada ona olan vefamızı göstermek için toplandık. Şunu da unutmamalıyız ki hepimizin sonunda geleceği yer burasıdır. Onun için her haberi her yorumu yaparken çok dikkatli olmalıyız. Ben bütün basın şehitlerimize ve Kemal Bağcı kardeşimize Allahtan Rahmet Yakınlarına Başsağlığı diliyorum” şeklinde konuştu.