BAŞKAN FADILOĞLU'NDAN ÖĞRENCİLERE ÜÇ TEMEL NASİHAT

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Özel Erdem Kolejinde gerçekleştirilen programa Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Özel Erdem Koleji yönetim kurulu başkanı Fatih Büyükkonuklu, Yönetim kulu üyesi Osman Küçük Durmaz, Genel Müdür M.Metin Zirek ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Özel Erdem Okulları program koordinatörü Elvan Gözüyukarı, "Bir vakitte bana makamlar, mevkiler geçicidir. Önemli olan o koltuktan kalktıktan sonrada halkın içinde anlı açık, başı dik yürüyebilmektir. demiştiniz. Bu sözün ışığında bana vazgeçilmez 3 ilkenizi sıralar mısınız?" sorusuna Başkan Fadıloğlu; çalışmak, sistemli ve dürüst olmak cevabını verdi.

BAŞKAN FADILOĞLU:BENİ AĞLATAN PROGRAM

“İlkokul öğretmenleri hiç unutulmaz ve insanda özel izler bırakır; çünkü hayat boyu insana rehber olacak, geleceklerini aydınlatacak etkileri vardır. Başkanımızın da bugünlere gelmesinde etkileri ve katkıları olan iki mümtaz insanı bugün başkanımızla buluşturuyoruz” diyerek Başkan Fadıloğlu’nun ilkokul öğretmenleri sahneye davet edildi. Öğretmenlerini gören başkanımızın vücut dilinden etkilendiği ve duygulandığı gözlemlendi.

3 SENE BOYUNCA ARABA TAMİRCİSİNDE ÇALIŞTIM

Erdem"li öğrencilere tavsiyelerde bulunan Başkan Fadıloğlu; "Özellikle yaz tatillerinde bilgisayar başında zaman geçirmeyin. Beni ailem üç yaz üst üste araba tamirhanesine çalışmaya gönderdi. Esnaf terbiyesi almak çok önemlidir. Orada eşit pozisyondasınız, herkes gibi siz de çalışacaksınız. Hayatın içinde olun. Benim kariyerime bu şekilde yön vermem sosyal ilişkilerimle ilgilidir. Hangi bölümde okursanız okuyun geniş açıyla bakın hayata " dedi.

KELEBEKLER IŞIKLARA GELİRLER

Yeni yetişen gençliği kelebeklere benzeten ve "Kelebekler ışığa gelir " diyen Başkan, "Gaziantep'te eğitim sisteminde kaynaklanan sorunların çözümü için belediye olarak çalışıyoruz. Özellikle okul öncesi eğitim almayan çocuklarımıza ulaşmaya çalışıyoruz. Fakat öncellikli olanın annelerin eğitimi olduğunu fark ettik. Bu amaçla okuma yazma bilmeyen annelere "Aile Merkezi" açtık. Unutmayın çocuklar, kazanmak için iki unsur vardır: Hazır olmak ve hedefinin olması " dedi.

Program sonunda Özel Erdem Okulları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih BÜYÜKKONUKLU'nun Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan FADILOĞLU'na plaket takdim ettikten sonra toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.