BAŞKAN FADILOĞLU NURTEPE'Lİ ANNELERLE BİR ARAYA GELDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Nur Tepe aile merkezinde gerçekleşen toplantı ve sertifika törenine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç ile çok sayıda kursiyer anne katıldı.

BAŞKAN FADILOĞLU BAYANLARIN SORUNLARIYLA TEK TEK İLGİLENDİ

Aile merkezinde bulunan bayanlarla kısa bir söyleşi yapan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yapılan hizmetler hakkında bayanlara bilgiler verdi. Bayan kursiyerlerin sorularını teker teker içtenlikle yanıtlayan Başkan Fadıloğlu, daha sonra minik öğrencilerin bulunduğu anasınıfını ziyaret etti.

KENDİMİZİ GELİŞTİRMEMİZDE AİLE MERKEZLERİNİN ÇOK KATKISI VAR

Nur Tepe aile merkezinde kurs gören anneler, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyaretinden son derece memnun olduklarını dile getirerek; “Merkezimizde çok güzel bilgiler ediniyoruz. Çocuklarımız anasınıfında eğitim alırken bizde ayrı odalarda değişik kurslarla kendimizi geliştiriyoruz. Okula giden çocuklarımız buradan aldığı eğitimle çok başarılı bir konuma geldiler. Bugünde başkanımız sağ olsun bizi ziyaret ederek, sorunlarımızı dinledi. Kendisine aşure ikram ettik. Başkanımızın çalışmalarından son derece memnunuz” dediler.

Aşure ikramı ve konuşmaların ardından aile merkezlerinde başarı gösteren kursiyerlere sertifikaları Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu tarafından takdim edildi.