BAŞKAN FADILOĞLU ÖDÜLÜNÜ BAŞBAKAN ERDOĞAN?IN ELİNDEN ALDI

BAŞKAN FADILOĞLU’NA İKİ FARKLI ÖDÜL

Rixos Otel’de düzenlenen ödül töreninde 'Katı Atık Ayrıştırma Tesisi MÖP’ ve 'Türkiye’nin En Büyük Biyolojik Göleti’ projeleri ile ödüle layık görülen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, iki farklı ödülü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. MÖP projesi ile ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunulduğunu belirten Başkan Fadıloğlu, aynı zamanda istihdama da fayda sağlandığını söyledi. İlçe genelinde atıklara göre çöp konteynırları yerleştirildiğini dile getiren Başkan Fadıloğlu, bu konuda insanları bilinçlendirmek için de çalışma yaptıklarını ifade etti.

“AMACIMIZ İNSANLARA KALİTELİ YAŞAM ALANLARI SUNMAK”

Öte yandan Türkiye’nin En Büyük Biyolojik Göleti ile insanlara doğal ortam sunduklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana insanlara daha kaliteli yaşam alanları sunmak için ekip arkadaşlarımla birlikte ciddi çalışmalar yapıyoruz. Hayata geçirdiğimiz MÖP ve biyolojik gölet projeleri insanlarımızın ilgi odağı oldu. İnşallah daha güzel projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.