BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERE SESLENDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Öğrencilere yatırım yapmanın çok önemli olduğunu belirten Fadıloğlu, “Geleceğimizin teminatı olan sizlere yatırım yapmak bizim için en büyük nimettir. Sizler nitelikli eğitimler alırsanız sizden sonraki kuşaklar daha da rahat edecektir” diye konuştu.

“BAŞARI İÇİN HAYALLERİNİZİN OLMASI GEREKİR”

Okulları ziyaret etmelerindeki amacın ihtiyaçları yerinde tespit etmek olduğunu dile getiren Fadıloğlu, “Ülkenin kaynaklarını ülkenin insanına nasıl harcayabiliriz, bunun kaygısını taşıyoruz. Bunları yaparken sizlere çok büyük görevler düşüyor. Eğitiminizi iyi alırsanız bu ülke için çok daha iyi hizmet edersiniz. Onun için öğrencilik vazifenizi çok iyi yapmanız lazım. Derslerde başarılı olmak yetmez. Bunun yanında sosyal yönleriniz çok iyi olmalı. Çünkü insan sosyal bir varlıktır. Yarın en iyi üniversiteleri bitirseniz sosyal yönünüz gelişmemişse başarılı değilsinizdir. Okul arkadaşlarınızla ilişkilerinizde sevgi saygı anlayışı içinde olmalısınız” şeklinde konuştu.

İmkansız diye bir şeyin olmadığının altını çizen Başkan Fadıloğlu, “Uğraşırsak yapılmayacak bir şey yoktur. Başarı için hayallerinizin olması gerekir. Kendinize mutlaka hedefler koyun. SBS’de tam puan alacağım diye kendinize hedef belirleyin. Hedefinizi 500 koyun 450’de kalın önemli değil. Bunu yaptığınız zaman mutlaka başarı gelecektir” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerin yaptığı çalışmaları inceleyen Fadıloğlu, anaokulu sınıfındaki çocuklara da çeşitli hediyeler verdi.