BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN ÖĞRENCİLERE ÖNEMLİ NASİHAT

Her hafta çeşitli semtlerde okul ziyaretlerinde bulunarak eksikleri yerinde tespit eden Başkan Fadıloğlu, eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiriyor. Şehrin eğitim seviyesinin istenilen düzeye ulaşması için gayret gösteren Başkan Fadıloğlu, gerçekleştirdiği ziyaretlerle hem öğrencileri motive ediyor hem de eksikleri gideriyor. Son olarak Mehmet Hayri Özkaya İlköğretim Okulu’nu ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, okulu gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti. Okulu gezdiği sırada, yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle bir süre sohbet etti. Öğrencilerin isteklerini de dinleyen Başkan Fadıloğlu, sorunların çözümü noktasında gerekeni imkanlar ölçüsünde yapacaklarını söyledi. Öğrencilerin daha kaliteli bir eğitim alabilmesi için okuldaki eksiklerin büyük bölümünü gidereceğini belirten Başkan Fadıloğlu, gençlerin gönlünde bir kez daha taht kurdu. Öğrencilerin yanı sıra eğitimcilerle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerin sorunlarına da kulak verdi. Sınıflarda ders gören öğrencileri de ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, deneyimlerini paylaşıp nasihatlerde bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve kırtasiye malzemeleri hediye eden Başkan Fadıloğlu, öğrencilere başarılar diledi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZI ÇOK SEVİYORUZ”

Okullarını ziyaret eden Başkan Fadıloğlu’nu büyük ilgiyle karşılayan öğrenciler, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na bizleri ziyaret ettiği ve yakından ilgilendiği için çok teşekkür ediyoruz. Belediye başkanımız bizlere nasihatte bulunarak tecrübelerini anlattı. Ayrıca okulumuzda eksik bulunan bazı araç ve gereçleri temin edeceğini söyledi. Başkanımızı çok seviyoruz” dediler.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZLE YAKINDAN İLGİLENDİ”

Başkan Fadıloğlu’nun ziyareti ile moral bulduklarını dile getiren Mehmet Hayri Özkaya İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Fevzi Erdoğan, ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu, okulumuzu ziyaret ederek eksikleri tespit etti. Sorunlarımızı dinleyen belediye başkanımız imkanlar ölçüsünde eksikleri gidereceklerini söyledi. Öğrencilerimizle de yakından ilgilenerek onlara hem nasihatte bulundu hem de çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye etti. Verdiği desteklerden dolayı başkanımızdan Allah razı olsun. Ziyaretinden dolayı da ayrıca mutlu olduk” diye konuştu.