BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“Bilgisayar ve İngilizce Kurslarına Yoğun Bir İlgi Var”

Başkan Fadıloğlu Şehitkamil Belediyesi Hanımlar Lokali’nde düzenlenen yemekte; “El Beceri kursları, Etüt Merkezleri, Anne Merkezleri ve tüm eğitim birimlerimizde hizmet veren arkadaşlarımızla bir arada bulunmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Sizin verdiğiniz emekler neticesinde kadınlarımızın meslek sahibi olduklarını görmek, çocuklarımızın derslerinde ve SBS’de yakaladıkları başarılara tanıklık etmek, çok güzel bir duygu. Özellikle son dönemde bilgisayar kurslarının kontenjanlarının dolması, İngilizce kurslarında 2. ve 3. kurs taleplerinin gelmesi, bu işte yakalanan başarıyı ortaya koyuyor” dedi.

“Eğitim İçin Herkes Elini Taşın Altına Koymalı”

Eğitimde herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Başkan Fadıloğlu; “Eğitimi sadece milli eğitime bırakmak doğru değil. Bu konuda bizler de neler yapabiliriz diye bakmalıyız. Kurslarımızda özellikle aile ekonomisine katkı sağlayacak eğitimlere öncelik vermeye çalışıyoruz. Çünkü tek bir kişinin çalıştığı aile siteminde geçim sıkıntıları baş gösteriyor. Kadınlarımızın kurslarda edinmiş oldukları beceriler ile aile bütçesine katkıda bulunmalarını istiyoruz. Bu amaçla Sosyal Tesislerimizde ekonomik karşılığı olan mesleklere öncelik veriyoruz” diye konuştu.

Başkan Fadıloğlu konuşmasının sonunda, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, yeni talebeler yetiştirmelerini ve böylece ekonomik hayatımıza katkıda bulunmalarını diledi.

Yemek sonunda El Beceri Kursları Genel Koordinatörü; Nurçin Özpay Başkan Fadıloğlu’na tüm kurs öğretmenleri adına çiçek takdim ederek göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.