BAŞKAN FADILOĞLU OKULLARDA

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


2011- 2012 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla okullardaki bir takım eksikleri yerinde görerek olaya vakıf olabilmek adına sık sık okulları ziyaret eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Batıkent Mahallesi’nde bulunan Hasan Celal Güzel ilköğretim İle Gazikent Mahallesi’nde bulunan Zekeriya Konukoğlu ilköğretim okullarını ziyaret etti.

Okuldaki bir takım eksiklerin giderilmesi için gerekli müdürlüklere talimat veren ve öğrencilerle sohbet eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gençlere tavsiyelerde bulunarak eğitimin gelecekte kendilerine neler verebileceğini ve eğitimli bir kişinin ileride ne gibi güzelliklerle karşılaşacağı konusunda bilgiler verdi. Başkan Fadıloğlu; “Yaşamınız içerisinde eğitim sürecinden sonra hayatınızı nasıl devam ettireceksiniz bundan sonraki süreçte neler yapacaksınız bunu kafanızda mutlaka belirlemiş olmanız gerekiyor. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Kendinizi yetenekli gördüğünüz alanlarda yetiştirin. Biz her zaman sizlerin yanınızdayız. Yeter ki siz azimli bir şekilde derslerinize çalışın" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hasan Celal Güzel İlköğretim Okul Müdürü İsmet Hozatlıoğlu; “ Başkanımızın eğitime verdiği desteği biliyoruz. Bugün okulumuzu ziyaret ederek eksiklerimizi yerinde gördü. Bize verdiği destekten ötürü başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.