BAŞKAN FADILOĞLU ORTADOĞU FUARINI GEZDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Fuarı Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile birlikte gezen Başkan Fadıloğlu; Fuarda sadece ticari ilişkilerin değil aynı zamanda kültürler arası sıkı bir köprünün de kurulduğunu belirtti.

“Gaziantep’i tanıdıkça potansiyelini de göreceksiniz”

Fuar alanındaki stantları inceleyerek katılımcılarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu yabancı iş adamlarına; “Gaziantep’i tanıdıkça ticari ve kültürel potansiyelini de daha iyi anlayacak ve şehrin tarihinden gelen özelliklerini sanayisi ile nasıl birleştirdiğini göreceksiniz.”dedi.

Türkiye’nin komşularıyla son yıllarda geliştirdiği diplomatik ilişkilerin meyvelerini, bugünlerde almaya başladıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Merkezi hükümetimizin ulusal bazda yaptığı; girişimcilere alt yapı oluşturacak çalışmaları, bizler de yerel yönetimlerde uyguluyoruz. Uluslar arası fuarlar bunun en güzel yolu. Burada insanlar, bir taraftan ticaret yaparken diğer taraftan farklı kültürleri tanıma imkanı buluyor” diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu stantlardaki firma yöneticilerinden çalışmalar konusunda ayrıntılı bilgi alarak, onlara bundan sonraki projelerinde başarılar diledi.