.jpg)
BAŞKAN FADILOĞLU ORTADOĞU FUARINI GEZDİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
Fuarı Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu ile birlikte gezen Başkan Fadıloğlu; Fuarda sadece ticari ilişkilerin değil aynı zamanda kültürler arası sıkı bir köprünün de kurulduğunu belirtti.
“Gaziantep’i tanıdıkça potansiyelini de göreceksiniz”
Fuar alanındaki stantları inceleyerek katılımcılarla sohbet eden Başkan Fadıloğlu yabancı iş adamlarına; “Gaziantep’i tanıdıkça ticari ve kültürel potansiyelini de daha iyi anlayacak ve şehrin tarihinden gelen özelliklerini sanayisi ile nasıl birleştirdiğini göreceksiniz.”dedi.
Türkiye’nin komşularıyla son yıllarda geliştirdiği diplomatik ilişkilerin meyvelerini, bugünlerde almaya başladıklarını vurgulayan Başkan Fadıloğlu; “Merkezi hükümetimizin ulusal bazda yaptığı; girişimcilere alt yapı oluşturacak çalışmaları, bizler de yerel yönetimlerde uyguluyoruz. Uluslar arası fuarlar bunun en güzel yolu. Burada insanlar, bir taraftan ticaret yaparken diğer taraftan farklı kültürleri tanıma imkanı buluyor” diye konuştu.
Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu stantlardaki firma yöneticilerinden çalışmalar konusunda ayrıntılı bilgi alarak, onlara bundan sonraki projelerinde başarılar diledi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
ŞEHİTKAMİL YAZ SANAT AKADEMİSİ MUHTEŞEM KONSERLE SONA ERDİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN FENER ALAYI VE BAYRAKLI YÜRÜYÜŞE DAVET
ŞEHİTKAMİL’DEN SALÇA DENETİMİ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 YILDA 18 YENİ PARK
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI’NDA BÜYÜK BAŞARI
ŞEHİTKAMİL ANTİKA PAZARI KAPILARINI AÇTI
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ AHLAT’TA YERİNİ ALDI
BAŞKAN YILMAZ’DAN DÜLÜK MAHALLESİ’NE ZİYARET