BAŞKAN FADILOĞLU ORTAK YAYINDA ÖNEMLİ HİZMETLERİNİ ANLATACAK

BAŞKAN FADILOĞLU ORTAK YAYINDA ÖNEMLİ HİZMETLERİNİ ANLATACAK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, son zamanlarda yaptığı önemli projelerini 23. 11. 2012 Cuma günü saat 20:30’da konuk olacağı ortak yayın platformunda anlatarak vatandaşları bilgilendirecek.

BAŞKAN FADILOĞLU ORTAK YAYIN PLATFORMUNUN KONUĞU OLACAK

Olay TV, Kanal 5 TV, Kanal 27, Mega TV, Hisar TV ve GRT TV’nin oluşturdukları Ortak Yayın Platformunun bu haftaki konuğu yaptığı önemli hizmetlerle büyük takdir toplayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu olacak. Son zamanlarda Biyolojik Gölet, Güneş Enerji Panelleri ve MÖP gibi projeleriyle adından sıkça söz ettiren Başkan Fadıloğlu, ortak yayın platformunda bu önemli hizmetlerinden bahsedecek. Şehitkamil ve Gaziantep’in değişmesinde büyük katkı sağlayan hizmetlerinin işleyişi hakkında vatandaşlara bilgi verecek olan Başkan Fadıloğlu, özellikle kadınlara yönelik istihdam amaçlı projelerin hangi noktalara ulaşıldığını aktaracak. Belediyecilik alanında geleceğe yönelik yaptığı kalıcı ve nitelikli projelerle adeta çığır açan Başkan Fadıloğlu, merak edilen tüm konuları masaya yatıracak. Başkan Fadıloğlu ayrıca, Şehitkamil Belediyesi tarafından 25 Kasım Pazar günü saat 12:30’da Seyrantepe Mahallesi’nde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in de katılımıyla gerçekleşecek olan sosyal tesis, Pazar yeri açılışlarının ve lise inşaatının temel atma programı hakkında da ortak yayın platformu aracılığıyla vatandaşları bilgilendirecek.