BAŞKAN FADILOĞLU POLİS HAFTASINI KUTLADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Suçluluğu önlemek ve buna ilişkin çözümler geliştirmek yalnızca Polisin görevi değildir. Çağdaş suçla mücadele yaklaşımlarına göre; suç ve suçluluğa yönelik toplumun da duyarlı ve bilinçli olması gerekmektedir.

165. Yılını Kutlayan Polis Teşkilatımızın, hep yanımızda olduğunu bilmek, bizlere güven ve huzur veriyor.

Emniyet hizmeti, toplum hayatındaki ve sunulmasındaki zorluklar açısından büyük önem arz eden bir kamu hizmetidir. Bu hizmetin toplumsal hayattaki yerine bakıldığı zaman kamu düzeninin sağlanmasının insanların birlikte, yani toplum halinde yaşayabilmelerinin vazgeçilmez ve birinci derecede bir şartı olduğu görülür. İşte bu noktada Polis Teşkilatımız devreye giriyor.

Yasaların kendisine verdiği görev ve sorumluklar çerçevesinde din, dil, ırk ayrımı gözetmeksizin tüm gücüyle halkın can ve mal güvenliğini korumaya çalışan Polisimizi bu alanda yalnız bırakmamalıyız.


Suçluluğu önlemek ve buna ilişkin çözümler geliştirmek yalnızca Polisin görevi değildir. Çağdaş suçla mücadele yaklaşımlarına göre; suç ve suçluluğa yönelik toplumun da duyarlı ve bilinçli olması gerekmektedir. Bu kutsal görevde polislerimizin daima yanlarında olacağız.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI
M.RIDVAN FADILOĞLU

FADILOĞLU; ŞEHİTKAMİL İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİ

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu Polis Teşkilatının Kuruluşunun 165. Yıl dönümü münasebetiyle Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Polislere karanfil dağıtarak bu önemli günlerini kutlayan Başkan Fadıloğlu; çalışmalarından dolayı onlara minnettar olduklarını vurgulayarak, “günümüzde, kamu ve toplum işbirliğini saplayan ülkeler standartlarını her geçen gün yükseltiyor. Bizlerde Bu zor ve önemli görevlerinde Polis Teşkilatımızla uyum içinde çalışmalıyız.
Polislerimize zorlu görevlerinde bir kez daha kolaylıklar diliyor ve onların hep yanında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz” dedi.