BAŞKAN FADILOĞLU RAMAZAN AYINDA DA AİLELERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN ÇAT KAPI EV ZİYARETİ

Ramazan ayında da vatandaşla iç içe olarak aileleri yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, gece yarılarına kadar evlere misafir oluyor.. Eyüp Sultan mahallesinde ikamet eden dört ayrı aileye çat kapı ziyarette bulunan Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunların dinledi. Ellerinden geldiğince kimseyi bu ayda yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu’na ziyaretler esnasında Ak Parti Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Ak Parti Şehitkamil İlçe Gençlik Kolları Başkanı Feyzullah Kılıç’ta eşlik etti.

 

 

ZİYARETLERDE DUYGU DOLU ANLAR YAŞANDI

Ziyaretine 81 yaşındaki Ahmet Gemci ve eşi 79 yaşındaki Münire Gemci ile başlayan Başkan Fadıloğlu, yalnız yaşayan yaşlı çiftle sohbet ederek eksiklerini yerinde görüp yardımcı olma sözü verdi. Duygu dolu anların yaşandığı ziyarette Başkan Fadıloğlu’nu karşısında gören Münire Gemci gözyaşlarını tutamadı. Ardından Eyüp Sultan mahallesinde oturan Ucer ailesine konuk olan Başkan Fadıloğlu,  Daha sonra ikisi engelli dört çocuğu bulunan Döndü Kuvvet’e ziyarette bulundu. Kuvvet ailesiyle bir süre sohbet eden Başkan Fadıloğlu,  küçük çocuklara çeşitli hediyeler vererek onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

BAŞKANIMIZ ARTIK BİZİM AİLEMİZDEN BİRİSİ

Akşam ezanının okunmasıyla birlikte iftarını Kadir Payam’ın evinde açan Başkan Fadıloğlu, aileye misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Fadıloğlu’nun göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkürlerini dile getiren Kadir Payam; “ Başkanımızın çat kapı bizleri ziyaret etmesi bizden biri olduğunu göstermesi bizleri çok mutlu etti. Başkanımız artık bizim aileden birisi oldu. Allah’ım eksikliğini vermesin. Şuan çok duygulandım. Ailece biz kendisinin hayranıyız. Buraya gelip soframıza oturması için değil. Gerçekten çok dürüst çalışkan bir başkanımız var onunla ne kadar gurur duysak azdır. Çocuğum rahatsız olduğunu duydu ve yakından ilgilendi. Allah evlat acısını kimseye göstermesin. Böyle bir günde bizleri unutmayan başkanımdan Allah razı olsun” dedi.

 

RAMAZAN AYININ BEREKETİNİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Ramazan ayı münasebetiyle evde oruç açmamayı ve vatandaşlarla birlikte olmayı şiar edindiğini dile getiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ise; “Her gün çok sayıda ev ziyaretlerinde bulunuyoruz. İftar saati olunca da o evde iftarımızı açıyoruz. Bugünde Eyüp Sultan Mahallemizde Kadir kardeşimizin sofrasına misafir olma kısmet oldu. Bizleri kabul ettikleri için ailesine çok teşekkür ediyorum. Uzun süre rahatsızlığı süren bir yavrumuz var ona acil şifalar diliyorum. Allah hepimizi bir şeyle imtihan ediyor. Allah imtihanlarını kolay geçirsin. Yavrumuz İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. Bu mübarek ayın bereketini hep birlikte yaşıyoruz” dedi.