BAŞKAN FADILOĞLU ŞAMPİYON DEV ADAMLARI ÖDÜLLENDİRDİ

ÖNEMLİ BİR DERECE ELDE ETTİLER

Şampiyonluk yemeğinde yeşil siyahlı ekibin genç dev adamlarıyla bir araya gelen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu; “ Sporcularımız Türkiye Basketbol Federasyonun Bölge ve Anadolu genelinde düzenlemiş olduğu şampiyonlarda ilimizi layıkıyla temsil ettiler. Alt yapıda elde edilen bu başarı Gaziantep ve Türk Basketbolu için büyük önem arz ediyor. Ancak sporcularımızın bu yarış serüvenleri bitmiş değil. Genç sporcularımız ilimizi 24- 28 Nisan tarihleri arasında Bitlis ilinde düzenlenecek okul sporları bölge şampiyonasında temsil edecekler. Bu şampiyonada da ekibimizin başarılı dereceler elde ederek memlekete döneceğine inanıyorum ve onlara yürekten başarılar diliyorum” dedi.

BAŞARILAR DEVAM EDECEK

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun şampiyon dev adamlar onuruna verdiği yemekte sporcularını yalnız bırakmayan Şehitkamil Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Yıldız;“ Sporcularımızı elde ettikleri derecelerden dolayı yürekten kutluyorum. Onlar üst üste elde ettikleri şampiyonluklar ve en son elde ettikleri Türkiye 17’cilik derecesiyle başarının tesadüf olmadığını gösterdiler. Her zaman ifade ettiğimiz bir konun bir kez daha altını çizmek istiyorum. Biz Şehitkamil ailesi olarak spor alanında işin mutfak kısmında olmayı, fidanları toprağa ekip onların büyümesini izlemeyi çok seviyoruz. Bu amaç için çalışmalarımız yoğun bir tempoda devam ediyor. Umut ediyorum ki alt yapıda yapmış olduğumuz bu çalışmaların meyvesini bu sezon olduğu gibi önümüzdeki sezonlarda da başarıyla toplarız” dedi.