BAŞKAN FADILOĞLU ŞAMPİYONLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Özel bir restaurantta verilen yemeğe Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Abdulcebbar Özkara, Murat Özgüler, ASKF Başkanı Abdulkadir Gözegir, Şehitkamil Belediyespor Başkanı Sait Kılınç, Şehitkamil Belediyesi Meclis Üyeleri, Şehitkamil Belediyespor Yönetim kurulu üyeleri ve futbolcuları katıldılar.

Futbolcuların tek tek elini sıkıp başarılarından dolayı tebrik eden Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu, şampiyonlarla bol bol sohbet ederek onların neşesine ortak oldu.

Samimi bir havada geçen yemekte konuşma yapan Başkan Fadıloğlu; “Şehitkamil Belediyespor olarak büyük başarılara imza attınız. Bu yıl 7. Kez bu mutluluğu bizlere yaşatıyor ve yaşıyorsunuz. Ne kadar tebrik etsem azdır. Bizler her zaman Başkan yardımcılarım ve meclis üyeleriyle sizlerin yanınızdayız.2,5 yıldır namaglup unvanınızı sürdürerek ayrı bir başarıya daha imza attınız. Amatör spora her zaman desteğimiz ekip arkadaşlarımla birlikte sürecek. Bundan sonra tekrar bir araya gelerek neler yapabiliriz konuşacağız” dedi.