BAŞKAN FADILOĞLU SARIGÜLLÜK'TE VATANDAŞLA BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


SARIGÜLLÜK’TE DETAYLI İNCELEME

Her fırsatta vatandaşla iç içe olan ve sorunların çözümü noktasında bire bir ilgilenen Başkan Fadıloğlu Sarıgüllük mahallesinde geniş kapsamlı incelemelerde bulundu. Tek tek esnafı ve vatandaşları dolaşan Başkan Fadıloğlu herhangi bir eksikliğin olup olmadığı konusunda vatandaşlardan bilgi aldı. Başkan Fadıloğlu’nu güler yüzle karşılayan ve yaptığı çalışmalardan dolayı kendisini tebrik eden Sarıgüllük Mahallesi sakinleri özellikle çevre temizliği ve yeni yapılan asfalt, sokak sağlıklaştırma çalışmalarından dolayı Başkan Fadıloğlu’na teşekkür ettiler. Sarıgüllük de ki park ve oyun alanlarını da gezen Başkan Fadıloğlu eksiklik tespit ettiği yerlerin bir an önce tamamlanması için talimat verdi.
 
VATANDAŞ HİZMETE GÜLERYÜZLE KARŞILIK VERİYOR

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden büyük memnuniyet duyan ve kendisini güler yüzlerle karşılayan Sarıgüllük esnafı; “Başkanımızı özellikle Sarıgüllük’te yapmış olduğu çevre düzenleme ve asfalt çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz. Kendisini burada gördüğümüz için mutlu oluyoruz. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz” dediler.

BAŞKAN FADILOĞLU İLE ÇALIŞMAK BİR AYRICALIK

Sarıgüllük mahalle muhtarı Sait Biner; “Ben bu mahallede üç dönemdir mahalle muhtarlığı yapıyorum. Fakat sayın Başkan Rıdvan Fadıloğlu ile çalışmak benim için çok farklı bir duygu. Kendisi ile çalışmaktan son derece mutluyum. Mahallemize büyük katkıları oldu. Şu aşamada da asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri de yapılan bu çalışmalardan son derece mutlular. Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.