BAŞKAN FADILOĞLU ŞEHİTKAMİ?LİN ÜÇÜZLERİNİ ZİYARET ETTİ

ÜÇÜZLERE BAŞKAN FADILOĞLU SÜPRİZİ

Mahalle ve ev ziyaretlerini sürdüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, 15 gün önce dünyaya gelen Gündoğdu ailesinin üçüzleri; Abuzer, Murat Yasin ve Ali Osman’ı evinde ziyaret etti. Aileye beşik ve çeşitli hediyeler takdim eden Başkan Fadıloğlu, Anne Ayşe ile Baba İsmail’in mutluluklarına ortak oldu. Miniklerin beşiklerini kurmaya yardımcı olan Başkan Fadıloğlu, aileyle hatıra fotoğrafı çektirerek o anı ölümsüzleştirdi. Daha önceden bir kız çocuğu olan aile dünyaya gelen üçüz bebekler sayesinde dört çocuk sahibi oldular.

BAŞKANIMIZIN ZİYARETİ BİZİ ÇOK MUTLU ETTİ

Kamyon şoförü olarak çalışan ve eşiyle birlikte üçüz bebeklerinin sevincini yaşayan baba İsmail Gündoğdu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nun ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Çok mutluyuz. Allah bize üçüz bebek nasip etti, olmayanlara da versin. Daha önce bir kızım vardı. Şimdi üç tanede erkek çocuğum oldu. Sağlıklı ve mutlu bir şekilde büyürler inşallah” dedi. Anne Ayşe Fatma Gündaş ise, üçüzlerinin sevincini yaşadıklarını belirterek, kendilerini ziyaret eden Başkan Fadıloğlu’na teşekkür etti.