BAŞKAN FADILOĞLU ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

KÜÇÜCÜK BEDENLERDEN BÜYÜK YETENEK

Aktoprak Sosyal Tesisi ile Şirinevler Sosyal Tesisi’nde eğitim gören minik kursiyerleri ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle yakından ilgilenerek sohbet etti. Daha sonra minik kursiyerler tarafından hazırlanan gösterileri izleyen Başkan Fadıloğlu, küçücük bedenlerin sergilediği büyük yeteneğe hayran kaldı. Oynadıkları oyunlarla adeta usta tiyatroculara taş çıkartan çocuklar, kılıktan kılığa girerek doğaçlama yaptılar. Sosyal tesislerde aldıkları eğitimlerle yeteneklerini geliştiren çocuklar, geleceğe daha güvenle hazırlanıyor. Tesislerdeki anaokuluna katılan çocuklar, alanında uzman eğitimcilerin nezaretinde yeteneklerinin yanı sıra kişisel gelişimler ile iletişimlerini de güçlendiriyor. Gösteri sonunda minikleri tek tek tebrik eden Başkan Fadıloğlu, başarılarının devamını diledi.

“SOSYAL TESİSLERİMİZDE ÇOCUKLARIMIZI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ”

Başkan Fadıloğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Aktoprak Sosyal Tesis Anasınıfı Öğretmeni Emine Murat, “Şehitkamil Belediyemiz tarafından hizmete açılan sosyal tesisler sayesinde çocuklarımızın gelişimleri daha sağlıklı oluyor. Burada eğitime temelden başlayarak çocukları geleceğe hazırlıyoruz. Yaşlarının çok küçük olmasına rağmen muhteşem bir gösteri sergilediler. Burada verilen eğitimlerle çocukların kendilerine olan özgüveni daha da artıyor. Belediye başkanımızda çocukların gösterisini izlemeye gelerek onları yalnız bırakmadı. Hemen hemen her mahalleye sosyal tesis yaptırarak insanların kaynaşmasını ve eğitim seviyelerinin yükselmesini sağlayan belediye başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şirinevler Sosyal Tesisi Anasınıfı Öğretmeni Özge Özçalışkan ise, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’nun sunduğu imkan ve destekler sayesinde çocuklar sosyal tesislerimizde en iyi şekilde yetiştiriliyor. Her konuda eğittiğimiz çocuklarımıza öncelikle iyi insan olabilmenin yollarını gösteriyoruz. Sık sık hazırladığımız gösterilerde çocuklarımıza çeşitli roller vererek onların kendilerine olan güvenlerini ve başarılarını arttırıyoruz. Çocukları canlandırdıkları karakterler ile özdeştirerek bu sayede rollerindeki kişiliği öğretiyor ve hatta benimsetiyoruz. Tüm bunları belediye başkanımızın desteğiyle yapabiliyoruz. Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.