BAŞKAN FADILOĞLU ŞEHİTKAMİL İMAM HATİP LİSESİ?Nİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN FADILOĞLU ÖĞRENCİLERLE DENEYİMLERİNİ PAYLAŞTI

Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü İbrahim Kutlu Özmantar ve okul idarecileri tarafından karşılanan Başkan Fadıloğlu, ilk olarak okulun çevresini gezerek eksiklikleri yerinde tespit etti. Okulun bahçesini gezdiği sırada, yoğun ilgiyle karşılaşan Başkan Fadıloğlu, öğrencilerle bir süre sohbet ederek onlarla top oynadı. Kaleye şut çekerek öğrencilerin hoşça vakit geçirmesini sağlayan Başkan Fadıloğlu, gençlerin gönlünde bir kez daha taht kurdu. Öğrencilerin yanı sıra eğitimcilerle bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, öğretmenlerin sorunlarına da kulak verdi. Sınıflarda ders gören öğrencileri de ziyaret eden Başkan Fadıloğlu, deneyimlerini paylaşıp nasihatlerde bulundu. Öğrencilerle yakından ilgilenen ve kırtasiye malzemeleri hediye eden Başkan Fadıloğlu, öğrencilere başarılar diledi. En küçüğünden en büyüğüne her yaştaki vatandaşı aynı sıcaklıkta kucaklayan Başkan Fadıloğlu, ‘milletin kaynağını yine millete aktarmak için görevdeyiz’ ilkesini şiar edinerek çalışmalarına yön veriyor. Özellikle eğitim konusuna büyük önem veren Başkan Fadıloğlu, sık sık okulları ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit ediyor.

 

“BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Okullarını ziyaret eden Başkan Fadıloğlu’nu büyük ilgiyle karşılayan öğrenciler, “Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’ndan Allah razı olsun. Bizlerle çok yakından ilgilendi. Sorunlarımızı dinledi. Bizlere çeşitli hediyeler verdi. En önemlisi de nasihatte bulunarak bizlere tecrübelerini anlattı. Bir belediye başkanının yakından ilgilenmesi ve sıcak davranması bizleri çok mutlu etti” diye konuştular.

“BAŞKANIMIZ EĞİTİME BÜYÜK DESTEK VERİYOR”

Başkan Fadıloğlu’na eğitime verdiği önemli katkılardan olayı teşekkür eden okul müdürü İbrahim Kutlu Özmantar, “Başkanımız sosyal belediyeciliğin en büyük örneğini veriyor. Eğitime çok duyarlı olduğunu bir kez daha bizlere burada gösterdi. Gerek öğrencilerimizle gerek ise öğretmenlerimizle yapmış olduğu diyaloglarda okulumuza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı kendisine çok teşekkür ederiz. Göreve geldiği günden bu yana bizlere en büyük destekleri verdi. Başkanımızın destekleriyle daha da büyüyeceğiz ve Gaziantep’e daha kaliteli eğitim hizmeti sunmuş olacağız” dedi.

 “SÜREKLİ OKULLARI ZİYARET EDEREK EKSİKLERİ YERİNDE TESPİT EDİYORUZ”

Okulları sık sık ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit ettiklerini dile getiren Başkan Fadıloğlu, “Her zaman söylediğimiz gibi belediyecilik, standart işin dışında şehri ilgilendiren her türlü konularla ilgilenmektir. Şehrimizin en önemli sorunlarından olan eğitim konusuna da mutlaka yakından ilgilenmemiz gerektiğini her zaman söylüyoruz. Bunların sözde kalmaması ve bu konuların içine girmemiz gerekiyordu. İmkanlarımız dahilinde her hafta en az birkaç okulu ziyaret ederek yerinde tespitler yapıyoruz. Belediye imkanlarıyla yapılacak eksiklikleri gidermek adına bu çalışmaları yapıyoruz. Bugün de Şehitkamil Anadolu İmam Hatip Lisesi’ndeyiz. Şehrin dışında olan bir nokta çevresinde fazla yerleşimde yok. Fakat bin 500’e yakın öğrencisi var. Aldığım bilgiye göre, SBS sınavında yüksek puanla alınan öğrenci kitlesi var. Burada fiziki şartlarıyla ilgili olan eksiklikleri yerinde belirledik. İnşallah bunları belediye imkanlarıyla biran önce gidermiş olacağız” şeklinde konuştu.

ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MİLLETİN KAYNAĞINI YİNE MİLLETE HARCIYOR

“Yapılacak en önemli yatırım insana ve çocuklarımızın geleceğine yapılan yatırımdır” diyen Başkan Fadıloğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu noktada milletin kaynaklarını yine millete harcamak adına bizde hocalarımızla birlikte özverili bir şekilde çalışıyoruz. Amacımız gelecek nesillerin daha iyi şartlarda yetişmesidir. Hem fiziki hem de manevi değerler olarak topluma faydalı insanlar yetiştirmek adına hocalarımızın bu emeklerine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Müdür beyin şahsında tüm öğretmen ve öğrencilerimize de başarılar diliyorum” dedi.