BAŞKAN FADILOĞLU ŞOFÖR ALİ CADDESİ ESNAFI İLE BİR ARAYA GELDİ

NE YAPIYORSAK SİZLERİN MUTLULUĞU VE HUZURU İÇİN YAPIYORUZ

Yoğun iş temposundan arta kalan zamanlarda vatandaşlarla bir araya gelen ve sıkıntılarını çözme konusunda sürekli çaba sarf eden Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Karşıyaka mahallesinde bulunan Şoför Ali Caddesindeki esnaflarla bir araya geldi. işyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyen Başkan Fadıloğlu yapılması gerekenler konusunda vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu. Yapılan hizmetlerin vatandaşların mutluluğu ve huzuru için olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu “Bu güne kadar yapmış olduğumuz tüm hizmetler bir başlangıç. Beş yıllık görev süremiz boyunca taahhüt ettiğimiz tüm işleri üç yıllık sürede başardık. Çalışmalarımız siz vatandaşlarımızın mutluluğu için tüm hızıyla devam edecek. Şehitkamil İlçemizi el ele vererek geleceğe taşımaya devam edeceğiz” dedi.

O İÇİMİZDEN BİRİ, HERZAMAN BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Başkan Fadıloğlu’nu dükkânlarında ağırlayan Şöfor Ali Caddesi esnafları “Başkanımızın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Başkanımız içimizden biri. Rıdvan beyi belediye başkanımız olmazdan öncede tanıyorduk. Birlikte oturup sohbet ediyorduk. Şimdi Belediye Başkanı olarak bizleri ziyaret ediyor ve bize vakit ayırıyor. Bu sebeple Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında her zaman yanında olduğumuzu bilmesini istiyoruz” diye konuştular.