BAŞKAN FADILOĞLU SOSYAL MEDYA TAKİPÇİLERİNE GAZİANTEP EV YEMEKLERİ KİTABI HEDİYE ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


“TWİTTER” TAKİPÇİLERİ YEMEK KİTAPLARINA KAVUŞTU

Gaziantepli 420 mutfak ustası ev hanımları tarafından tarifi yapılan ve içerisinde Geçmişten geleceğe 420 ev yemeğinin bulunduğu ev yemekleri kitabı Başkan Fadıloğlu tarafından sahiplerini buldu. Başkan Fadıllıoğlu’nu twitter hesabı üzerinden takip edenlere belli bir saat aralığında verilen mail adresine adını ve soyadını mail olarak geçen ilk 50 takipçiye ev yemekleri kitabı hediye edildi. Şehitkamil Belediyesi tarafından belli aralıklarla yapılan bu etkinlik sayesinde toplam atmış adet kitap dağıtıldı. Ayrıca yemek kitabını il dışından almaya hak kazanan takipçilere kitapları Şehitkamil Belediyesi tarafından kargo ile ulaştırılıyor.

BAŞKANIMIZLA SOSYAL MEDYADAN İRTİBAT KURABİLİYORUZ

Başkan Fadıloğlu’na mail atarak ev yemekleri kitabını almaya hak kazanan vatandaşlar; “ Başkanımızı sosyal medyadan sürekli takip ediyoruz. Kendisine iletmek istediğimiz soruları buradan iletiyoruz ve kısa süre içerisinde de yanıt alıyoruz. Bu bizim için çok önemli bir şey. Başkanımızın hesabından takipçilerine ev yemekleri kitabı hediye edileceğini duymuştuk. Verilen saatte mail geçtik ve bu kitabı almaya hak kazandık. Bu kitap Gaziantep’in yemek kültürünü tam anlamıyla tanıtan bir kitap. Bu kitaba sahip olmamızda vesile olan Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu twitter hesabından takip etmek isteyen vatandaşlar twitter.com/rfadiloglu adresi aracılığıyla takip edebilirler.