BAŞKAN FADILOĞLU SOSYAL TESİSLERDEKİ ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ

SOSYAL TESİSLERDE GÖREV YAPAN ÖĞRETMENLER UNUTULMADI

 

Yurt genelinde Öğretmenler Günü büyük bir coşkuyla kutlanırken, Şehitkamil Belediyesi Sosyal Tesislerinde görev alan öğretmenleri de unutmayan Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde öğretmenlere özel bir gün düzenleyerek hediyeler dağıtıp, hatıra fotoğrafları çektirdi. Programa katılım yapan öğretmenleri temsilen konuşan, Türkçe Öğretmeni Eda Yaman konuşmasında; “Biz eğitmenler ve öğretmenler 7’den 77’ye herkese hizmet vererek, öğrencilerimizin kişisel gelişimlerine katkı sağlayıp, bir yandan da toplumumuzun gelişmesine önem veriyoruz. Toplumumuzun gelişmesinde büyük rol oynarken de hayır duaları alıyoruz. Bu bizler için çok anlamlı ve özel bir durum. Ben bu vesileyle bizlere bu imkanı sunan Sayın Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve değerli yöneticilerimize teşekkürü bir borç bilirim” dedi.

 

BİZE BİR HARF ÖĞRETENİN KIRK YIL KÖLESİ OLURUZ

 

Öğretmenliğin kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Başkan Fadıloğlu;” Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, ortaya çıkan eserlere baktığımda diyorum ki öyle hayırlı bir iş yapıyorsunuz ki tarif edilemez. Bu salonda, bu eğitim ordusunu görmek beni ziyadesiyle mutlu ediyor. Biz belediye olarak ne kadar çalışma yaparsak yapalım, bunları yapanlara ve vatandaşımıza eğitim vermediğimiz sürece yapmış olduğumuz işin bir manası kalmaz. Her vatandaş, her anne-baba çocuğunu geliştirmek için çok çaba sarf etmektedir. Öğretmenler olarak sizin yaptığınız iş öyle kutsal ki, normal şartlarda bazen bir anne-baba iki, üç çocuğa tahammül edemezken, sizler çok sayıda insana emek veriyor onlara bir şeyler öğretiyorsunuz. Bu küçümsenecek bir şey değil. Önemli konulardan biride öğretmenlerimizi bir gün değil her gün hatırlamamız gerekiyor. Çünkü bizler bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum anlayışına mensupsak, tüm öğretmenlerimize daima saygı duyma zorunluluğumuz var. Bu yüzden bizlere emek veren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

Programın sonunda Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve öğretmenler kokteylde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.