BAŞKAN FADILOĞLU TAKSİCİLERİ UNUTMADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


BAŞKAN FADILOĞLU ESNAF İLE İÇ İÇE

Çalışma saatinin büyük bir bölümünü vatandaşlarla bir araya gelerek geçiren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, taksici esnafını da unutmayarak taksi durağına ziyarette bulundu. Zeytinli mahallesinde bulunan taksi durağına sabahın erken saatlerinde giden Başkan Fadıloğlu taksici esnafı tarafından memnuniyetle karşılandı. Bir süre oturan ve taksicilerin yaşamış olduğu sıkıntıları dinleyen Başkan Fadıloğlu, yapılan çalışmalar ve ileriye doğru yapılması düşünülen projeler hakkında da esnafın fikrini aldı.

BAŞKANIMIZIN ÇALIŞMALARINI TAKDİR EDİYORUZ

Taksi durağında çalışan Ramazan Kazcı; “Açıkçası sabahın erken saatinde böyle bir ziyaret beklemiyorduk. Başkanımız karşımızda görünce çok şaşırdık. Kendisini durağımızda misafir ettik. Sağ olsun Başkanımız bizden yaşadığımız sorunlar hakkında bilgiler aldı. Aynı zamanda ilçemizde yapılan birbirinden güzel çalışmalardan bizleri haberdar etti. Kendisine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Ercan Kılıçlı ise; “ Başkanımızla sohbet ettik. Kendisi bugüne kadar yapılmış ve ileriki dönemde yapılacak olan çalışmalardan bahsetti. Bizimde fikrimizi alması çok hoşumuza gitti. Başkanımıza çalışmalarından dolayı kutluyoruz” dedi.