BAŞKAN FADILOĞLU TIP BAYRAMINI KUTLADI

            Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

          Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan FADILOĞLU, Gaziantep ilinin ticaret, sanayi, spor, kültür ve sanat yerel yönetimler gibi birçok alanda örnek ve referans gösterildiğini, bu gelişmeye paralel olarak da Gaziantep şehrinin aynı zamanda bir Sağlık

           

            Merkezi durumunda olduğunu belirtti.  Fadıloğlu, “Canımızı emanet ettiğimiz, sağlıklı toplumların oluşmasında emek veren sağlık personelinin hayatımızdaki yeri yadsınamaz. Türk Hekimlerinin çalışma azmi tarih boyunca hiçbir zaman azalmamış aksine artarak Türkiye'nin içinde bulunduğu her şartta devam etmiştir. Hiç şüphesiz hekimlerimizin gerçekleştirmiş oldukları bu onurlu çalışmalara insanlık her zaman minnet duymuştur”.

           

            İnsan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi tüm insanlığın ve tüm toplumun en önemli hedefi olduğunu belirten Başkan Fadıloğlu. “hekimlik mesleği önemini hiç bir zaman kaybetmemiş, kutsal bir meslek olarak kabul görmüştür. Günümüzde ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergesinin bir kolu da sağlık hizmetlerinde ulaşılan noktadır. Bu noktaya erişmek için fiziki şartların yanı sıra sağlık çalışanlarına da büyük görevler düşmektedir. Yarınlara umutla bakan sağlık çalışanlarımızı görmek, geleceğe umutla bakan sağlıklı toplumların oluşumuna da katkı sağlamaktadır. Bu vesileyle Kutsal mesleklerinde sevgi ve gönül bağıyla çalışan doktorlarımız ile diğer sağlık personelimizin Tıp Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

 

 

 

M. Rıdvan FADILOĞLU

ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI