BAŞKAN FADILOĞLU TIP ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


TIP BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUM

Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Aykut'u makamında ziyaret eden Başkan Rıdvan Fadıloğlu, Tıp sektöründe görev yapan bütün personellerin bu özel günlerini kutladığını ve temsilen Şehitkamil Devlet Hastanesi ile 25 Aralık Devlet Hastanesini ziyaret ettiğini ifade etti. Başkan Fadıloğlu ; “Gönül isterdi ki bütün tıp çalışanlarımızı tek tek ziyaret edelim. Ama bu imkân olmadığı için, bizler temsilen Şehitkamil ilçemiz sınırlarında bulunan Şehitkamil Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Aykut’u ve diğer çalışanlarımızı ziyaret ettik. Buradan Sağlık Müdürlüğümüz ve Başhekimimiz nezlinde bütün Tıp Sektöründe görev yapan arkadaşlarımızın Tıp Bayramını kutlar sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür temenni ederim” dedi.

 

TÜM PERSONELİM ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şehitkamil Devlet hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ömer Aykut ise nazik ziyaretinden dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na teşekkür ederek;  “Başkanımıza minnettarız bizleri unutmadığı için. Tüm personelim adına teşekkür ediyorum. Buradan bütün tıp sektöründe çalışan meslektaşlarımın ve bütün personellerimin tıp bayramını kutluyorum” dedi.

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, akşam saatlerinde 25 Aralık Devlet hastanesinde görev yapan personellere ve tedavi gören hastalara karanfil takdim etti.