BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

MİLLETVEKİLİ ŞAMİL TAYYAR VE BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU BAYRAM NAMAZI ÇIKIŞI VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bayram namazını Karşıyaka Merkez Camii'nde kıldı. Namaz sonrası cemaatle bayramlaşan Fadıloğlu ve Tayyar, cami çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Başkan Fadıloğlu vatandaşların bayramını kutlarken, Şehitkamil Belediye ekipleri vatandaşlara bayram namazının ardından çikolata ve kolonya ikramında bulundu.

KURBAN KESİM ALANLARI SON DERECE TEMİZ VE BAKIMLI


Başkan Fadıloğlu camideki bayramlaşmanın ardından kurban kesim alanlarını gezerek, buradaki vatandaşlarla bayramlaştı. Aynı zamanda kurban kesim yerlerindeki işleyişi de inceleyen Başkan Fadıloğlu ilçe genelinde hizmete açtığı kurban kesim alanlarından ötürü vatandaşlardan övgü topladı. Kurbanlarını kesilmek üzere kesim yerlerine getiren vatandaşlar “ Kesim alanları son derece temiz ve bakımlı. Belediye çalışanları burada anlık kesim yaparak kötü görüntünün ortadan kalkmasını sağlıyorlar. Belediyemiz burada son derece sistemli çalışmış ve burayı hazır hale getirmişler. Belediye ekiplerimize ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.

VATNDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK

Vatandaşların rahat bir bayram geçirmelerini sağlayabilmek adına çalıştıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Vatandaşlarımızın kurbanlarını rahatlıkla kesmeleri adına belediye olarak hazırlıklarımızı daha önce yapmıştık. Oluşturduğumuz sistematik çalışma alanı vesilesiyle vatandaşlarımız seri bir şekilde kurbanlarını kesebiliyorlar. Ağırlıklı olarak büyükbaş hayvan kesim yeri var. Bu noktalarda elektrikli vinç sistemi ile halkımızın rahat şekilde bu ibadetlerini yerine getirmesine gayret gösterdik. Şehitkamil Belediyesi olarak bugün bu hizmeti 450 kişiyle vermeye gayret gösteriyoruz. Her noktada temizlik ekibimiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Gezerken eksiklikleri görmek için geziyoruz. Memnuniyetleri bizi mutlu ediyor, fakat her sene görülen eksiklikleri gidermek adına bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak memnuniyet var ama eksik kalan yerlere de ekiplerimiz anında müdahale ederek çözmeye çalışıyorlar” dedi.