
BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI
MİLLETVEKİLİ ŞAMİL TAYYAR VE BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU BAYRAM NAMAZI ÇIKIŞI VATANDAŞLA BAYRAMLAŞTI
Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, bayram namazını Karşıyaka Merkez Camii'nde kıldı. Namaz sonrası cemaatle bayramlaşan Fadıloğlu ve Tayyar, cami çıkışında vatandaşlarla tek tek tokalaştı. Başkan Fadıloğlu vatandaşların bayramını kutlarken, Şehitkamil Belediye ekipleri vatandaşlara bayram namazının ardından çikolata ve kolonya ikramında bulundu.
KURBAN KESİM ALANLARI SON DERECE TEMİZ VE BAKIMLI
Başkan Fadıloğlu camideki bayramlaşmanın ardından kurban kesim alanlarını gezerek, buradaki vatandaşlarla bayramlaştı. Aynı zamanda kurban kesim yerlerindeki işleyişi de inceleyen Başkan Fadıloğlu ilçe genelinde hizmete açtığı kurban kesim alanlarından ötürü vatandaşlardan övgü topladı. Kurbanlarını kesilmek üzere kesim yerlerine getiren vatandaşlar “ Kesim alanları son derece temiz ve bakımlı. Belediye çalışanları burada anlık kesim yaparak kötü görüntünün ortadan kalkmasını sağlıyorlar. Belediyemiz burada son derece sistemli çalışmış ve burayı hazır hale getirmişler. Belediye ekiplerimize ve Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na çok teşekkür ediyoruz” dediler.
VATNDAŞLARIMIZIN MEMNUNİYETİ İÇİN SİSTEMLİ BİR ÇALIŞMA GERÇEKLEŞTİRDİK
Vatandaşların rahat bir bayram geçirmelerini sağlayabilmek adına çalıştıklarını söyleyen Başkan Fadıloğlu, "Vatandaşlarımızın kurbanlarını rahatlıkla kesmeleri adına belediye olarak hazırlıklarımızı daha önce yapmıştık. Oluşturduğumuz sistematik çalışma alanı vesilesiyle vatandaşlarımız seri bir şekilde kurbanlarını kesebiliyorlar. Ağırlıklı olarak büyükbaş hayvan kesim yeri var. Bu noktalarda elektrikli vinç sistemi ile halkımızın rahat şekilde bu ibadetlerini yerine getirmesine gayret gösterdik. Şehitkamil Belediyesi olarak bugün bu hizmeti 450 kişiyle vermeye gayret gösteriyoruz. Her noktada temizlik ekibimiz çok yoğun bir şekilde çalışıyor. Gezerken eksiklikleri görmek için geziyoruz. Memnuniyetleri bizi mutlu ediyor, fakat her sene görülen eksiklikleri gidermek adına bizde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ağırlıklı olarak memnuniyet var ama eksik kalan yerlere de ekiplerimiz anında müdahale ederek çözmeye çalışıyorlar” dedi.
Haberler
DÜLÜK’TE MUHTEŞEM TANITIM
BAŞKAN YILMAZ’DAN ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ
500 YATAKLI BEYLERBEYİ DEVLET HASTANESİ’NDE İLK KAZMA 2026’DA VURULACAK
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
ÜRETEN KADINLAR ÇARŞISI KAPILARINI AÇTI
BAŞKAN YILMAZ YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI ÖĞRENCİLERLE KARŞILADI
BAŞKAN YILMAZ’DAN 2025-2026 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI
BAŞKAN YILMAZ’DAN EĞİTİME BİR DESTEK DAHA
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
AK PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ GÜL VE BAŞKAN ŞAHİN’DEN YILMAZ’A ZİYARET