BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLARA AŞURE İKRAM ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


AŞKAN FADILOĞLU KENDİ ELLERİYLE AŞURE İKRAMINDA BULUNDU

Her yıl olduğu gibi bu yılda Muharrem Ayı dolayısıyla ilçe genelinde bulunan camilerde ve Demokrasi Meydanı’nda aşure ikramında bulunan Başkan Fadıloğlu, vatandaşların sorunlarıyla da yakından ilgilendi. İlk olarak Demokrasi Meydanı’nda kurulan çadırda vatandaşlara aşure ikram eden Başkan Fadıloğlu, daha sonra ise Küsget Sanayi Cami’nde Cuma namazı çıkışı cemaate kendi elleriyle aşure dağıttı. 25 bin kase aşurenin dağıtıldığı camilerde ve Demokrasi Meydanı’nda vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Cuma namazını da Küsget Sanayi Cami’nde kılan Başkan Fadıloğlu, namaz çıkışı cemaatle bir araya gelerek sıkıntılarını dinledi.

“TÜM İSLAM ALEMİNİN MUHARREM AYI MÜBAREK OLSUN”

Bolluk ve bereketi simgeleyen Muharrem Ayı’nda vatandaşlara aşure ikramında bulunduklarını ifade eden Başkan Fadıloğlu, “Mübarek Muharrem Ayı dolayısıyla bugün Demokrasi Meydanı’nda ve 14 camimizde Cuma namazı çıkışı vatandaşlarımıza aşure ikramında bulunduk. Birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için bu konularda duyarlı olmamız ve sürekli paylaşımda bulunmamız gerekmektedir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Tüm islam aleminin Muharrem Ayı’nın mübarek olmasını diliyorum. Her yıl olduğu gibi bu yılda 25 bin kase aşure ikramında bulunduk” dedi.

VATANDAŞLARDAN ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ’NE TEŞEKKÜR

Şehitkamil Belediyesi tarafından yapılan aşure ikramından dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar ise, “Muharrem Ayı dolayısıyla aşure ikramında bulunan Şehitkamil Belediyesi’nden Allah razı olsun. Birlik ve beraberliğimizin arttırılmasına yönelik yapılan bu ikramlar biz Müslümanları manevi açıdan daha da güçlü kılacaktır. Muharrem Ayı, islam alemi açısından büyük önem arz etmektedir. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Başkanımıza da katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.