BAŞKAN FADILOĞLU VATANDAŞLARIN TAKDİRİNİ KAZANMAYA DEVAM EDİYOR

PARKLARIMIZA SAHİP ÇIKMALIYIZ

İlçede yapılan çalışmaları bire bir gezen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu Nur Tepe Mahallesin deki revizyona sokulan Nur Tepe parkında incelemelerde bulundu. Mahalle aralarında bulunan parklar başta olmak üzere bir çok parkı sil baştan elden geçirildiğini ve yeniden yapılandırdıklarını dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Parklarımız, insanlarımızın içerisinde rahatça oturacağı, çocuklarımızın oynayabilecekleri hoş mekânlar haline getiriyoruz. Mahallelerimizde bulunan parkları yeniden dizayn ederek vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Bir yandan yeni parklar oluştururken, bir yandan da atıl vaziyetteki parkları ele alarak onlara yeniden hayat vermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızda bu yapılan hizmetlere sahip çıkması ve koruması en büyük arzumuz” dedi.

BAŞKANIMIZ BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİ

Nur Tepe Parkının revizyona girmesi ve tekrardan yapılandırmasından dolayı mutluluklarını dile getiren Nur Tepe Mahalle sakinleri ve esnafı çalışmalar bizleri çok mutlu etti. Parkımız çok yıpranmıştı. Şimdi çok güzel çalışmalar yapılıyor. Daha modern bir parka sahip olmuş olacağız. Çocuklarımız daha rahat bir ortamda eğlenmeleri için en ince ayrıntıya kadar düşünmüşler. Hizmetler göz önünde fazla söze gerek yok. Allah emeği geçenlerden ve Belediye Başkanımızdan razı olsun” dediler.