BAŞKAN FADILOĞLU VE MİLLETVEKİLİ BAKBAK YOKSUL AİLE ZİYARETİNDE

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, Şehitkamil bölgesinde bulunan yoksul aileleri ziyaret ederek, temel gıda malzemesi yardımında bulundu.

Başkan Fadıloğlu ve Milletvekili Bakbak, ilk olarak eşi Hakkari-Çukurca'da vatani görevini ifa eden Esra Sazcı'yı ziyaret etti. Münif Paşa Mahallesi'nde ikamet eden ve eşinin tezkeresine 3 ay kaldığını söyleyen Esra Sazcı, eşi askerde iken Başkan Fadıloğlu'nun kendisine maaş bağlattığını ve ekonomik anlamda destek çıktığını söyledi. Başkan Fadıloğlu ile birlikte asker eşiyle uzun uzun sohbet eden Milletvekili Derya Bakbak da eşinin evlendikten sonra askere gittiğini hatırlattı.
 
Asker eşinin yüzünü güldüren Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile AK Parti Gaziantep Milletvekili Derya Bakbak, daha sonra 105 yaşındaki Meryem Kaya'yı hasta yatağında ziyaret etti. Fadıloğlu ile Bakbak elini öptükleri Meryem nineyle keyifli bir sohbete tutuştu. Meryem ninede kendisinin elini öpen Başkan Fadıloğlu ile Vekil Bakbak'ı alnından öptü. Aylardır kırmızı ete hasret kaldığı öğrenilen Meryem ninenin yapılan yardımlarla yüzü güldü.

Meryem nineyle uzun uzun sohbet eden, sarılarak elini öpen Fadıloğlu ile Bakbak, lösemi hastası iken ilik nakli yapılan 34 yaşındaki Mehmet Üstundaş'ı evinde ziyaret etti. Yaşama, kardeşinden aldığı ilik ile tutunan 3 çocuk babası Mehmet Üstundaş'ın ziyaretinden ötürü duygulanan eşi Songül Üstundaş, gözyaşlarını tutamadı. Minik çocukları ise Başkan Fadıloğlu ve Vekil Bakbak'tan aldıkları oyuncak bebek ve çikolatalarla olup bitenden habersiz konuşulanları tebessümle dinledi.

Meclis çalışmalarından fırsat buldukça soluğu Gaziantep'te aldığını söyleyen Milletvekili Derya Bakbak,"Meclis çalışmalarından fırsat buldukça Gaziantep'te oluyorum. Esnaf ziyaretleri ve yoksul aileleri geziyoruz. Sırf seçim zamanı değil her zaman onların yanında olmak istiyoruz. Bugünde birkaç fakir evini ziyaret ettik. Onların sorunlarını sıkıntılarını dinledik. Yanlarında olduğumuzu bilmelerini istedik" dedi.

Başkan Fadıloğlu ise, ziyaretlerin rutin olarak yapıldığını dile getirirken, belediyecilik hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek ve onların ihtiyaçlarına karşılık verebilmek için çalıştıklarını belirtti.
Ailelerin sıkıntılarına çözüm üreten ve temel gıda malzemesinin yanı sıra nakdi yardımlarda bulunan Başkan Fadıloğlu ile Vekil Bakbak, ziyaretler esnasında mahalle halkının da taleplerini dinledi.