BAŞKAN FADILOĞLU YETİM AİLELER İLE İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Şehitkamil Belediyesi Dülük Baba Tabiat Parkı’nda gerçekleşen iftar yemeğine Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Bülbülzade Vakfı Başkanı Turgay Aldemir ile yönetim kurulu üyeleri ve Gaziantep’te bulunan yetim aileleri katıldı.

BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN YETİM ÇOCUKLARA YAKIN İLGİ  

Masaları tek tek dolaşarak çocuklarla yakından ilgilenen ve masalarına oturup onlarla sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, daha sonra çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. İftar sonrası kısa bir konuşma yaparak bir arada olmanın mutluluğunu dile getiren Başkan Fadıloğlu; “Bugün sizlerle burada olmak beni fazlasıyla mutlu etti. Allah her zaman bu günlere çıkmayı nasip etsin. Sağlık sıhhatle bayrama çıkmayı nasip etsin. Ben Bülbülzade vakfında görev yapan başkanın şahsında yönetim kurulu üyelerine sonsuz teşekkür ediyorum. Gaziantep’imizin her türlü sorununa el atan ve yakından ilgilenen bir vakıf. Bizde Şehitkamil belediyesi olarak milletimize hizmet etmek adına sivil toplum kuruluşlarıyla koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Bugün sizleri bizlerle buluşturan Bülbülzade vakfımıza bir kez daha teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Yemeğe katılan aileler ise, çok mutlu olduklarını dile getirerek Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’na ve Bülbülzade Vakfı’na çok teşekkür ettiler.