BAŞKAN FADILOĞLU YİNE ZİRVEDE

VATANDAŞ BAŞKAN FADILOĞLU’NDAN MEMNUN

Yerel seçimlere sekiz ay kala Andy-Ar Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı araştırmaya göre en beğenilen ilçe belediye başkanlarının performanslarını gözler önüne serdi. Araştırmalara göre, Başkan Fadıloğlu, ilçe belediye başkanları arasında çalışma performansı olarak en çok memnun kalınan Belediye Başkanı olarak birinci seçildi. Andy-Ar araştırma şirketi tarafından yürütülen ankette vatandaşlara, “Genel olarak düşündüğünüzde mevcut ilçe belediye başkanınızın çalışma performansından memnun musunuz?” sorusu yöneltildi. Ankete katılan vatandaşların % 51,5’i evet derken, % 30,2’si hayır, 18,3’ü ise kısmen cevabını işaretledi. Açıklanan anket sonuçlarında birinci Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu oldu. Aynı şirketin altı ay önce yapmış olduğu araştırmada Başkan Fadıloğlu ankete katılan vatandaşların % 47,9’luk evet oyunu alarak yine birinci seçilmişti.