BAŞKAN FADILOĞLU ZİRVE ÖĞRENCİLERİYLE BULUŞTU

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 
SOSYAL TESİSLERİMİZDE HALKIMIZA YÖNELİK ÇOK AMAÇLI EĞİTİMLER VERİYORUZ…

Zirve Üniversitesi Konferans Salonu'nda yapılan söyleşiye katılan Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu belediyelerin yapısı ve çalışma alanları hakkında genel bilgiler verdi. Başkan Fadıloğlu belediyelerin rutin görevleri dışında sosyo-kültürel alanlarda da faaliyetler yürütmesi gerektiğini ifade ederek, "Biz sosyal bir belediyecilik anlayışıyla hareket ederek halkımıza hizmet götürmeye çalışıyoruz. Bu süreçte her zaman halkın talep ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapıyoruz. 70 sosyal tesisimizde halkımıza yönelik çok amaçlı eğitimler verilmektedir. Bunlara örnek vermek gerekirse annelerimizin eğitimi konusunda projeler yürütüyoruz. Çocuk eğitimi hakkında alanında uzman eğitmenlerimizle annelerimize bu eğitimi veriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışına dayanan bu gibi örnekleri çoğaltabiliriz" dedi.

 

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM

Başkan Fadıloğlu daha sonra üniversite öğrencilerinin güncel ve bölgesel konularda sorulan soruları yanıtladı. Öğrenciler özellikle ulaşım konusunda yaşadıkları sorunların çözümü noktasında Başkan Fadıloğlu'n dan yardım istedi. Başkan Fadıloğlu ilgi alanlarında bulunan her konuda bütün sorunların giderilmesi için gerekli çalışmaları başlatacaklarını ve kendi alanları dışında olan sorunların çözümü noktasında ilgili kurum ve kuruluşlarla irtibata geçerek sorunun giderilmeye çalışılacağını söyledi.

 

BAŞKAN FADILOĞLU'NUN AKICI VE SAMİMİ KONUŞMASI HEPİMİZİ ETKİLEDİ

Zirve Üniversitesi öğrencileri, söyleşinin verimli geçtiğini ifade ederek, "Başkan Rıdvan Fadıloğlu'nun akıcı ve samimi konuşması hepimizi etkiledi. Sıkıcı olabileceği düşüncesiyle konferansa gelen bazı arkadaşlarımız bile konulara dahil olarak sorular bile sordu. Bizimle deneyimlerini paylaşan Başkan Fadıloğlu'na buraya kadar gelerek bizleri bilgilendirdiği için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Söyleşinin ardından Zirve Üniversitesi Rektörü Adnan Kısa, Başkan Fadıloğlu'na çiçek takdimde bulunurken yabancı uyruklu öğrenciler Başkan Fadıloğlu'nun plaketini verdi.