BAŞKAN FADILOĞLUN'DAN ŞEHİTLERİMİZE ANLAMLI MESAJ

Başkan Fadıloğlu mesajında; Belli zamanlar vardır ki çok daha fazla kenetlenmeniz gerekir. Dünün anlaşmazlıklarını unutup tek bir vücut olacağımız günlerdir bunlar. İşte bizlerde son zamanlarda o günleri yaşıyoruz. Siyasi çekişmeleri, günlük kavgaları, lüzumsuz küskünlükleri bir tarafa bırakıp kenetlenmemiz gereken günlerden geçiyoruz diye konuştu.

Şehitkamil Belediye Başkanı M. Rıdvan Fadıloğlu mesajının sonunda; “Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde terör örgütü tarafından Beyyurdu Karakolu'na düzenlenen saldırıda 3 Mehmetçiğimiz şehit oldu. Gaziantepli Şehit Mahmut Yalçındağ, Karslı Şehit Volkan Yulalı ve Iğdırlı Şehit Erkan Akdeniz’e Allahtan sonsuz rahmet, bizlere emanet bıraktıkları ailelerine ve halkımıza baş sağlığı diliyorum” dedi.

M. Rıdvan FADILOĞLU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYE BAŞKANI