BAŞKAN HUZUR EVİNDE ANNELERİ ZİYARET ETTİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın

 

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Her yıl Mayıs ayının iknici Pazar günü kutlanan Anneler Günü nedeniyle Gaziantep Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki yaşlıları ziyaret etti. Başkan Fadıloğlu’na eşi Seval Fadıloğlu da eşlik etti.

            Huzurevi yemekhanesinde yaşlı anne ve babalarla bir araya gelen Başkan Fadıloğlu, annelerin tek teke elini öperek, anneler gününü kutladı. Huzurevinde yaptığı açıklamada tüm annelerin anneler gününü kutlayan Başkan Fadıloğlu, “Huzur evindeki yaşlılarımızın durumunu çok iyi gördük. Bu bize moral verdi. Bu tablo devletimizin sosyal devlet konusunda ne kadar yol kat ettiğinin önemli göstergesidir.          
            Annelerimizin ve babalarımız hayatta olduğu sürece onlara hizmet etmeliyiz. Dünya’da karşılıksız veren tek varlık anne ve babalarımızdır. Onların duaları bizim için önemlidir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin bu anlamlı gününü kutluyorum” dedi.

            Huzurevi’nde yaşlı annelerle tek tek sohbet ederek yakından ilgilenen Seval Fadıloğlu ise duygu dolu anlar yaşadı. Zaman zaman gözyaşlarını tutamayan Seval Fadıloğlu, yaşlı annelerle derin bir sohbete daldı.
           
            Bir anne olarak, huzurevinde bulunan yaşlı anneleri ziyaret etmekten büyük sevinç ve mutluluk duyduğunu belirten Seval Fadıloğlu, “Gerçekten çok duygulandım. Bütün Annelerin bu anlamlı gününü kutluyorum. Bizler anne ve babalarımızla varız.         
           
            Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Toplumun en önemli yapı taşları olan anneler, bizlere şefkati ve sevgiyi öğreten ilk öğretmenlerimizdir. Annelik; dünyanın en kutsal görevi ve en yüce duygusudur. Onları sadece bir gün değil, her gün aynı ilgiyle sevmeli ve hatırlamalıyız” diye konuştu.