BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU, 2011'İN EN'LERİ ARASINDA YER ALDI

2011'in En'leri Andy Ar Araştırması'na göre bir çok dalda yılın En'leri belirlendi. Araştırma sonuçlarına göre, 2011'e damgasını vuran olaylar, siyasetçiler, kaybedenler, kazananlar, diziler, oyuncular ve markalar belli oldu. Türkiye genelinde yapılan araştırmada İl Özelinde En Başarılı Belediye Başkanları sıralamasında ise Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, yüzde 49,3 oy oranına ulaştı. Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, aldığı bu oy oranıyla Türkiye genelinden 16 ilçe belediye başkanıyla birlikte İl Özelinde En Başarılı Belediye Başkanı seçildi.
Bu arada, en başarılı büyükşehir belediye başkanları sıralamasında ise Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey, yüzde 48 oy oranıyla 9. sırada yer aldı.