BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


TEK TEK BÜTÜN YAŞLILARIMIZLA İLGİLENİP SOHBET ETTİ

 

Ziyarete eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu Yaşlılar Haftası nedeniyle gittiği huzurevinde tek tek bütün yaşlılarla ilgilenip sohbet etti. Yaşlıların ellerini öpüp onların halini, hatırını soran ve dertlerini dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına getirdikleri çeşitli hediyeleri de huzurevi sakinlerine sundu.

                 

 Sadece yaşlılar haftasında değil biz onların her zaman yanlarındayız diyen Başkan Fadıloğlu, “Zaman buldukça yaşlılarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Bayram arifelerinde mümkün olduğu kadar yanlarından olup vakit geçirmeye özen gösteriyoruz. Biz yöneticiler olarak her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmak zorundayız. Çünkü onların manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı var. Ben olmasam bile ekibim onları yalnız bırakmıyorlar. Onların yanlarında olup, dertleriyle dertlenebilmek en büyük ilaç bizim için.”

 

ALLAH BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN

 

Yaşlıların sıkıntılarını gidermek için idari olarak ellerinden gelen bütün imkânları sağlamaya çalıştıklarını da dile getiren Başkan Fadıloğlu; Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Yarın bizde o yaşlara gelince bizde yaşlı olacağız, bu vesileyle tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum” dedi.