.jpg)
BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU HUZUREVİ SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ
Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın
TEK TEK BÜTÜN YAŞLILARIMIZLA İLGİLENİP SOHBET ETTİ
Ziyarete eşi Seval Fadıloğlu ile birlikte katılan Başkan Rıdvan Fadıloğlu Yaşlılar Haftası nedeniyle gittiği huzurevinde tek tek bütün yaşlılarla ilgilenip sohbet etti. Yaşlıların ellerini öpüp onların halini, hatırını soran ve dertlerini dinleyen Başkan Rıdvan Fadıloğlu, günün anısına getirdikleri çeşitli hediyeleri de huzurevi sakinlerine sundu.
Sadece yaşlılar haftasında değil biz onların her zaman yanlarındayız diyen Başkan Fadıloğlu, “Zaman buldukça yaşlılarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz. Bayram arifelerinde mümkün olduğu kadar yanlarından olup vakit geçirmeye özen gösteriyoruz. Biz yöneticiler olarak her ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmak zorundayız. Çünkü onların manevi olarak büyük desteğe ihtiyacı var. Ben olmasam bile ekibim onları yalnız bırakmıyorlar. Onların yanlarında olup, dertleriyle dertlenebilmek en büyük ilaç bizim için.”
ALLAH BÜYÜKLERİMİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN
Yaşlıların sıkıntılarını gidermek için idari olarak ellerinden gelen bütün imkânları sağlamaya çalıştıklarını da dile getiren Başkan Fadıloğlu; Allah büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin. Yarın bizde o yaşlara gelince bizde yaşlı olacağız, bu vesileyle tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum sağlıklı huzurlu uzun bir ömür diliyorum” dedi.
Haberler
ŞEHİTKAMİL’DE GENÇLİK, BAYRAMINI COŞKUYLA KUTLAYACAK
ŞEHİTKAMİLLİ KADINLAR HAYATA RENK KATTI
BAŞKAN YILMAZ’A BATIKENT’TE YOĞUN İLGİ
ŞEHİTKAMİL'DE 05.05.2025 YOĞUNLUĞU
ŞEHİTKAMİL BELEDİYESİ MAYIS AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI
ŞEHİTKAMİL BAŞTAN AŞAĞI TEMİZLENİYOR
BAŞKAN YILMAZ’DAN UMUT MAHALLESİ’NE 3’Ü 1 ARADA PARK
BAŞKAN YILMAZ, KARŞIYAKA’DA ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YILMAZ SARILAR’DA YILLARIN SORUNUNU ÇÖZDÜ
BAŞKAN YILMAZ’DAN 1 MAYIS MESAJI