BAŞKAN RIDVAN FADILOĞLU'NA BÜYÜK ONUR

Sayfayı Dinlemek İçin Lütfen Play Butonuna Basın


Şehitkamil Belediyesi'nde gerçekleşen törene, Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Konaç, Şehitkamil Belediye Başkan yardımcısı Murat Özgüler ile meclis üyeleri katıldı.

AYDIN; BAŞKANIMIZI VE EKİBİNİ YÜREKTEN KUTLUYORUM

Ziyarette konuşan Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın, kentin sanayide ve ticarette büyük mesafe kat ettiğini söyledi. Mehmet Aydın, bir kentin dünya kenti olabilmesi için sanata, spora ve kültüre önem vermesini gerektiğine dikkat çekerek, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu da bunu gerçekleştirme adına projeler yapıyor. Yüzme havuzu da bunlardan birisi. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu kent için çok yararlı olacak. Başkanımız ve ekibini yürekten kutluyorum" dedi.

FADILOĞLU; PROJELERİMİZİ EKİP RUHUYLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ

Kurumlar arası işbirliği ve ekip çalışması sonucu böyle bir başarının geldiğini dile getiren Başkan Rıdvan Fadıloğlu ise, "Projelerimizi ekip ruhuyla gerçekleştiriyoruz. Mevcut kadromuzla bu projeyi ürettik. Gaziantep'e has bir proje oldu. Her noktasında çalışanlarımızın emeği var. İnşallah yarı olimpik üzme havuzumuzu dokuzuncu ay itibarıyla vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız" dedi.
Yüzme havuzunun taahhüt ettikleri projeler arasında olduğunu kaydeden Fadıloğlu, "Yaptığımız ihale neticesinde 800 kişilik tribünü, altında özürlü insanların da faydalanabileceği hidroterapi imkanı olan projeyi hayata geçirmek için adım attık. 2011 yılında bunun ikincisinin de temelini atarak Gaziantep'e vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş olacağız" şeklinde konuştu.

ÖCAL; EMEĞİ GEÇEN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Gaziantep sınırları içerisinde İlk defa böyle bir projenin temellerini atmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal;“ Şehitkamil Belediyemiz her zaman takdire şayan işlere ve projelere imza atıyor. Geçtiğimiz günlerde temelini attığımız yarı olimpik yüzme havuzunu Gaziantep’e kazandırdıkları için başta Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Yüzme Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Konaç da yaptığı açıklamada, projenin kent için çok faydalı olacağını ifade ederek, Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun Uluslar arası kısa kulvar sporu başta olmak üzere çok nitelikli su sporlarına ev sahipliğini yapacağını belirterek Yarı Olimpik Yüzme Havuzunu Gaziantep’e kazandırdıkları için Başkan Rıdvan Fadıloğlu'na teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Şehitkamil Kaymakamı Mehmet Aydın ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Nuri Öcal, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu'na plaket takdim etti.